kampeergadgets

Pimp je voortent met deze kampeergadgets

Accessoires

In het najaar nog even genieten van rust en ruimte? De caravan neerzetten op een mooi plekje en het dan extra gezellig maken in de voortent. Bij zo’n nazomertrip komen deze kampeergadgets goed van pas.

Gezellige kampeergadgets

  • Een lichtslinger van katoenen balletjes met vijf verschillende zachte kleuren. Je kunt kiezen uit een slinger met 20, 35 of 50 lampjes. Je kunt ze ophangen of neerleggen. Leuk weetje: ze worden gemaakt in een fairtrade-fabriek. Geeft een gezellig sfeertje in de voortent. Doet het natuurlijk ook prima in de caravan. De slinger kost 29 euro. Hier kun je hem bekijken.
kampeegadgets
  • Leg een Chill mat van Bo-Camp in de voortent en je hebt sfeer. Niks geen grijs, bruin of beige. Deze mat heeft aan elke kant een andere print en is omkeerbaar. Aan de hoeken zitten lussen. Struikelen of verschuiven kan niet als je hem met vier haringen vastlegt. Waterdicht, UV-bestendig en licht van gewicht. Hij zit in een handige tas en kost 44 euro. Bekijk hem hier.
chill mat
  • Deze retro 20 watt tafelventilator heeft twee standen. Hij is voorzien van een stevige metalen omhuizing en is gemakkelijk te verplaatsen dankzij het stevige handvat. Ziet er mooi uit en het blijft aangenaam koel in de voortent. Voor 36 euro is hij van jou.
kampeergadgetd

Meer gadgets

  • Koffie maken zoals koffie hoort te zijn. Waar je ook bent, je doet het op zijn Italiaans. Compleet met een melkopschuimer. Mintgroen, prachtig om te zien. Zes heerlijke bakjes koffie voor 43 euro. Hier te bekijken.
gadgets
  • Lamp en ventilator tegelijk. Op te hangen aan de haak aan de bovenkant. Neerzetten kan ook. Werkt op batterijtjes. Deze zijn niet inbegrepen. Kost 47 euro. Hier te zien.
  • Deze Outdoor legkast is gemaakt van bamboe. Is stevig en staat stabiel. Door de scharnieren snel en eenvoudig in te klappen. Ideaal voor in de tent, voor de schoenen bijvoorbeeld. Hij kost 55 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant