Pilote P969D halfintegraal

Pilote P696D compacte halfintegraal met veel woonruimte

Campers

Bij Pilote staat de P voor Pacific, de halfintegraalserie. Nieuw is de Pilote P696D. Hij komt tegemoet aan camperaars die zoveel mogelijk leefruimte zoeken. Ondanks de compacte maat – hij is 6,90 meter lang – is binnen alles van maxi-formaat.

Maxi woonruimte

Pilote zelf heeft het over een maxi lounge en een maxi slaapgedeelte. Een extra grote keuken (drie pitten) met grote koelkast (inhoud 160 liter). Een flinke kleedkamer en een grote bagageruimte. Om maar aan te geven hoe riant deze nieuwe halfintegraal is. Door de open indeling doet het interieur van de Pilote P696D  in ieder geval erg ruim aan. Lichte houttinten geven het een warm karakter. Op de twee ook al grote banken kun je met zeven personen zitten. De tafel is te verkleinen, wat weer meer ruimte geeft. Er zijn vier zitplaatsen met gordel voor onderweg. Optioneel kun je kiezen voor een 32 inch televisie.
Pilote P969D zithoek

Pilote P696D met bijzondere garage

Veel daglicht door de grote ramen. ’s Avonds kun je met de aanwezige verlichting zelf je sfeer kiezen. Achterin de badkamer met een separate douche en een eigen dakluik. Vanuit de badkamer kom je in de garderobe met diverse opbergmogelijkheden voor je kleding. Opvallend en handig is de hoge ruimte hierachter. Door een hoog serviceluik schuif je er zo de (elektrische) fietsen naar binnen (foto hieronder).
Piloter P696D garage
Natuurlijk is ook het hefbed boven de zithoek van XXL-formaat. De bedmaat is 200 bij 160 centimeter. Het is elektrisch in hoogte verstelbaar. Laagste punt is op 80 centimeter van de vloer. Comfortabel je bed in en uit zonder ladder (foto hieronder). De Nederlandse prijs komt naar verwachting uit op 69.900 euro.
Pilote P969D bed
http://pilotecampers.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!