Reiniger en wax

Piekfijn richting stalling of wintercamping

Accessoires

Voor veel caravan- en campereigenaars is het weer tijd om richting de stalling te gaan. Dan is het wel zo fijn om de boel een beetje netjes achter te laten. Met deze reiniger en wax van ProPlus gaat je kampeermiddel piekfijn de stalling in.

Natuurlijk, er zijn genoeg caravans en campers die nog helemaal niet in winterslaap gaan, maar juist mee mogen winterkamperen. Dit hoogwaardige poetsmiddel is uiteraard ook voor deze geluksvogels geschikt. Want wie wil er nu niet fris opgepoetst naar de wintercamping?

In één behandeling

De ProPlus Reiniger & Wax is een poetsmiddel dat – zoals de naam al zegt – reinigt én in de waxt. En dat gebeurt allemaal tijdens één behandeling. Dit middel is te gebruiken voor de buitenkant van de camper of caravan, maar ook voor het interieur. Denk bijvoorbeeld aan het wasbakje of toilet. ProPlus Reiniger & Wax is daarnaast geschikt voor kunststof ramen.

Reiniger en wax ProPlus
Voor caravans en campers

Deze reiniger & wax komt in een fles met een inhoud van 500 ml. Hij kost 15,50 euro. Bestel je hem via onderstaande button, dan heb je hem de volgende werkdag in huis. Let op: je kunt dit poetsmiddel pas gebruiken nadat je het te reinigen oppervlak hebt gewassen met de ProPlus gebruiksklare shampoo. Hiermee neem je namelijk alvast het ergste vuil weg, zowel binnenin als buiten het kampeermiddel. Ook deze shampoo koop je snel via de button hieronder.

Bekijk op bol.com
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant