Gazell

Pick-up cabine V3 van Gazell

Campers

Het Franse Gazell bouwt wooncabines voor pick-ups. Ze zijn onder meer te koop in ons land, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Nieuw in de V-serie is de V3.

V3: twee schaalhelften

Kenmerkend voor de serie is dat hij uit twee polyester schaalhelften bestaat. Deze worden samengevoegd tot één cabine. Op deze manier zijn er zo min mogelijk naden. De cabine heeft een 20 millimeter dikke isolatie. Hij is er in twee bodemlengtes: 1,74 en 2,04 meter. Voor een pick-up met dubbele of enkele cabine. De V3 is slechts 1,74 meter breed.

Compact, laag en alles bij de hand

De V3 is compact en overzichtelijk. Niet alleen door de geringe breedte. Met slechts 1,47 meter is de cabine lekker laag. Zet je het hefdak omhoog, dan ontstaat een stahoogte van 1,97 meter. Dat zorgt voor een laag zwaartepunt. Verder zit er alles in wat je onderweg nodig hebt. Zoals een 100 Ah accu, led-verlichting en een 51 liter compressorkoelkast. Een keuken met twee pitten en een douche ontbreken evenmin.

Standaard zitten er twee bedden in. Het bed boven de cabine heeft een bedmaat van 2,05 bij 1,30 meter. Van de zitgroep maak je nog een kinderbed van 1,68 bij 1,15 meter. Een grote klep aan de achterkant doet dienst als in- en uitgang. De klep zelf is meteen de trap. Er zijn verschillende opbergmogelijkheden. Deels zijn deze ook van buiten te bereiken. Het gewicht van de cabine bedraagt 460 en 510 kilo, afhankelijk van de uitvoering.

Gazelle V3

Gazell

In Duitsand heeft Gazell een nieuwe importeur. Dat is de Firma Behl Mobile in Marktheidenfeld. Het Franse bedrijf zit in Bredannaz en heeft iets meer dan tweehonderd medewerkers. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring. Gezien de Tüv en Iso-goedkeuring is de kwaliteit dik in orde. Er zijn drie cabinemodellen in verschillende varianten om uit te kiezen. Ook maken ze er een ombouwset voor de Jeep JK.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant