Peugeot Partner Alpine

Peugeot Partner Alpine Camper en Traveller op Caravan Salon

Campers

Peugeot toont op de Caravan Salon die vandaag begint twee nieuwe uitvoeringen van de Partner. De Partner Alpine Camper en de Partner Traveller.

Partner Alpine is voor twee

De Partner Alpine is een minicamper voor twee. Hij combineert de ruimte van een bestelwagen met het comfort van een personenwagen. Peugeot doet ook mee aan de nieuwe trend van assist-systemen. Al zijn ze deels optioneel. Zo helpt de achteruitrijcamera ook meteen bij het parkeren. Zowel aan de voor- als achterkant van de auto. Ook een krappe plek op de camping is daarmee geen enkel probleem meer.

Peugeot Partner Alpine

Camperdeel

Wie denkt dat het behelpen is in de niet al te groot uitgevallen Partner Alpine, vergist zich. Het bed trek je simpel uit als je wilt gaan slapen en heeft een bedmaat van 112 bij 195 centimeter. Het kookstel zit in het keukenblokje dat tegen de andere zijwand staat. Daarin ook een wasbakje met stromend water dat uit een jerrycan komt. Terwijl een andere jerrycan het vuile water weer opvangt. Het ook al uittrekbare koelboxje zit verstopt onder het bed.

Partner Traveller

De Traveller heeft vijf tot maximaal acht zitplaatsen. Hij is daarmee heerlijk flexibel te gebruiken. De Traveller heeft de zogenaamde iBox van Irmscher Mobilbau aan boord. Deze box is het camperdeel van de auto. Er is een kookstel, een bed en een koelbox.

Peugeot Partner Traveller

Wie de Alpine of de Traveller wil bewonderen, bezoekt op de Caravan Salon hal 16, stand D70. Peugeot en Citroën staan daar samen. Het motto is “Bienvenue à St. Tropez”.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant