Perfecte vouwwagen moeilijk kiezen?

Vouwwagens

Vouwwagens, ze zijn er in vele soorten en maten én ze zijn populair. Supersnel en gemakkelijk opzetbaar met veel ruimte, luxe en gemak. Dat is wat de klant wil en dat is ook wat de moderne vouwwagen te bieden heeft. Wil je zien wat er zoal mogelijk is, dus niet méér van hetzelfde maar de hele range van 2 tot 8 persoons? Dan is het misschien handig te weten dat er een adres is waar ze vier verschillende topmerken in de showroom hebben staan. Voor elk wat wils, met de nadruk op veelzijdigheid en de insteek dat elke klant de perfect passende vouwwagen moet kunnen vinden. Niet alleen de looks zijn belangrijk maar ook de functionaliteit telt. Dat adres is te vinden in het Limburgse Echt, bij Ridderbeks.

Veel keus, korte lijnen

Behalve veel keus is er ook veel kennis in huis en zijn de lijnen naar de fabrikanten, door de eigen import, heel kort. Het grote voordeel daarvan: wensen van de klant worden rechtstreeks bij de fabrikant gemeld.
Op deze manier is er zelfs mee-ontwikkeld aan het tot stand komen van nieuwe modellen. Door de wensen van de klanten mee te nemen in het ontwerp. De Trigano Alpha is daar een voorbeeld van. En mocht je toch met een vraag blijven zitten dan is het door de korte lijnen mogelijk om een eventueel probleem snel en naar tevredenheid op te lossen.

Vier merken

Ridderbeks heeft vier Franse merken in de showroom staan. Trigano, Raclet, Europa  Camper en Cabanon. Trigano levert modellen van supersnel opzetbare 2-4-6 en 8 persoons vouwwagens met bedden van 200 x 1.80 cm uiteraard ook met lattenbodem. Trigano staat bekend om hun 1-2-3 opbouwsysteem en kunststof wagenbak met 13-inch wielen, die we vinden bij de Odyssee en Olympe.
Tribano vouwwagen
De modellen van Raclet zijn 2 persoons vouwwagens tot enorm grote gezinsmodellen. Met bedden van 200 x 1.80 cm. Die bedden garanderen een hoog slaapcomfort en zijn in de meeste modellen voorzien van een lattenbodem. Zelfs Kingsizebedden, bedmaat 1.60 x 2.00 cm, zijn op bepaalde gezinsmodellen mogelijk. De vouwwagens van Raclet zijn zeer geschikt voor korte vakanties en weekendjes, want snel opgezet. Maar een paar weken op dezelfde plek blijven staan kan natuurlijk net zo goed. De keukenunits zijn voorzien van een kraan en wasbak, drie gasbranders en opbergruimte voor keukengerei en ingrediënten. In de disselbak neem je gemakkelijk je koelbox en barbecue mee. Het doek is gemaakt van hoge kwaliteit katoen, dat zeker 20 jaar mee kan. Normaal gesproken hoeft het gedurende de gehele levensduur nooit opnieuw waterdicht gemaakt te worden.
Raclet vouwwagen
Van het merk Europa Camper twee modellen: over de Suncruiser, een vier tot achtpersoons vouwwagen met royale voortent, schreven we nog recent. Ook de Sunliner is in de showroom te zien.
Europa Camper vouwwagen
Cabanon vouwwagens hebben een frame-systeem. Dat maakt niet alleen dat ze snel zijn op te bouwen, ook het opbergen gaat eenvoudig. Ook zorgt het ontwerp van de vouwwagen ervoor dat de binnenzijde, en nog belangrijker, de bedden droog blijven als je onverwacht de vouwwagen op moet zetten of af gaat breken met slecht weer.
Cabanon vouwwagen

Nu ook de Australische Oztrail made by Trigano

Maar er valt nog meer te kiezen. Nieuw in de showroom is de “Australian Way of Camping”. Na de overname van Dingo Tec door Trigano heeft dit merk nu ook de stoere Australische Oztrail in zijn programma. Zowel geschikt voor offroad als onroad en vooral robuust en sterk. Zo is het gebruikte doek van een zware kwaliteit. Namelijk voor het dak 800 grams en voor de zijwanden 500 grams. Ook de Australische Oztrail is vanaf nu in de showroom in levende lijve te bewonderen.
Oztrail vouwwagen
Ridderbeks heeft een jaarlijkse workshop vouwwagen-opzetten en momenteel is er een occasionshow in voorbereiding. Want behalve nieuwe vouwwagens is er ook een ruim aanbod aan goede gebruikte exemplaren. Kijk voor het actuele aanbod op onderstaande site. Of je nu voor nieuw of gebruikt gaat, bij Ridderbeks krijg je altijd een passend advies en een leuke aanbieding. Laat je eens verrassen.
www.ridderbeks.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant