Sun I Knaus 2021

Perfecte Knaus Sun I integraal nog beter

Campers

Eigenlijk was hij al perfect, de Sun I van Knaus. Toch is het Knaus gelukt om nog een tandje bij te schakelen. De hoogwaardige integraalcamper is nu nóg beter.

Sun I krijgt nieuwe voorkant

Zo heeft de Sun I vanaf het komende seizoen een nieuwe voorkant. Dat geeft hem een unieke U-vorm. Ook is er in het vernieuwde front plek voor zes led-koplampen. Dat zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor veel zicht in het donker. We zien elementen van chroom en carbon. Het maakt de Sun I markant en sportief. Het interieur straalt eveneens luxe uit, met een look die we kennen uit de jachtbouw. Mat hout voor de meubels. Deurgrepen in zwart chroom. Geïntegreerde verlichting en een verwarmde dubbele bodem. Knaus zelf noemt het tijdloze elegantie.

Sun I interieur
Sun I bed

Het Sun I interieur mag je echter ook gewoon gezellig vinden. Je moet je er tenslotte thuis voelen. Daar zorgt de comfortabele zithoek voor. De stoffering is in diverse kleuren en dessins leverbaar. Zowel in stof als in leer. De ruim uitgevoerde keuken beschikt over een koelkast met een inhoud van 177 liter. Deze is aan beide kanten te openen. In de slaapkamer overheerst de tint grijs. Voor twee extra slaapplaatsen is er voorin nog een hefbed. De badkamer heeft een separate douche. De Sun I met tandemas is er in het nieuwe seizoen 2021 als 900 LEG en 900 LX.

Sun I

Naar de site van Knaus.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!