ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Passende isolatiemat achterdeur buscampers
Passende isolatiemat achterdeur buscampers
Accessoires

Passende isolatiemat achterdeur buscampers

  1. 9 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Dat je voor de achterdeuren van veel buscampers sluitende horren kunt kopen is bekend. Wist je dat er ook een perfect passende isolatiemat is die je met behulp van magneetjes heel gemakkelijk aan kunt brengen? Carado heeft het

Insectenhor en Isolatiemat voor buscampers

Veel mensen zien de grote schuifdeur en de openslaande achterdeuren van een buscamper als groot voordeel. Ook als je binnen zit, zit je buiten. Er is veel frisse lucht en je hebt veel zicht. Als het regent kan de luifel uit en blijft de schuifdeur open. En lig je ’s avonds in je bed, dan kun je heerlijk naar buiten kijken door de open achterdeuren. Bijkomend voordeel is dat het lekker koel blijft binnen. Natuurlijk zijn er ook nadelen. Zo komen insecten en kou gemakkelijk binnen. Voor de insecten bestaan passende horren, voor zowel schuifdeur als achterdeuren. Voor de kou is er nu ook een passende isolatiemat.

isolatiemt

Deze opvouwbare isolatie koop je bijvoorbeeld bij de Carado-dealer en past op alle afmetingen van de ‘Camper Van’ modellen. Aanbrengen en verwijderen is heel eenvoudig doordat de isolatiemat aan de in de stof verwerkte magneten kan worden bevestigd. Je kunt een opening laten voor de ramen. Op die manier blijf je uitzicht houden en kan hij ook tijdens het rijden blijven hangen. Maak je de ramen ook dicht, dan is de isolatie optimaal. De mat is 8 mm dik, past op de Ducato en de binnenkant is van beige stof. Voor wie met zijn buscamper ook in de winter op pad gaat, is de opvouwbare isolatie iets om eens te bekijken. De originele Carado isolatiemat kost € 229,-.

www.carado-original.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS