ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Overal muziek luisteren met een JBL bluetooth speaker
Overal muziek luisteren met een JBL bluetooth speaker
Accessoires

Overal muziek luisteren met een JBL bluetooth speaker

  1. 9 maart 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Klassieke muziek, harde rock, Nederlandstalig of gewoon de grootste hits. Met de draagbare JBL bluetooth Flip 3 Stealth speaker luister je overal naar je favoriete muziek. Dus ook op de camping. 

Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden om naar muziek te luisteren. Van het draaien van een good old cd en het downloaden van je eigen mp3’s tot gebruik maken van een streamingsdienst als Spotify. Kies je voor het laatste, dan staan je favoriete nummers waarschijnlijk op een computer, tablet of telefoon. Plug er een koptelefoon in en luisteren maar.

JBL speakerKlein formaat, groot geluid

Maar wat als je ook anderen mee wilt laten genieten? In dat geval biedt een speaker uitkomst. De JBL bluetooth Flip 3 Stealth is er daar een van. Deze luidspreker is klein van stuk, maar qua geluid niet te onderschatten. Door het compacte formaat is hij makkelijk mee te nemen. En het fijnste? Je hebt geen stopcontact nodig. Je verbindt de speaker namelijk via bluetooth met je mobiele telefoon of tablet. Dit betekent dat je altijd en overal naar muziek kunt luisteren: in de tuin, op de camping of naast het zwembad. Wat laatste betreft; bang voor een spatje water hoef je niet te zijn, want deze speaker is waterdicht.

Urenlang luisterplezier

De JBL bluetooth Flip 3 Stealth heeft oplaadbare 3000mAh Li-ion batterij. Hiermee kun je zo’n 10 uur non-stop luisteren. De batterij opladen is eenvoudig met de bijgeleverde micro usb-kabel. Enthousiast geworden? Bestel dan de JBL bluetooth Flip 3 Stealth bluetooth speaker voor 69 euro via onderstaande button. Tot slot nog een kleine tip: wie op goede voet wil blijven staan met de campingburen doet er verstandig aan het volume van deze luidspreker niet vol open te zetten.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS