tentenshwo blokweer

Outdoor tentenshow met korting in Friesland

Tent

Karsten Travelstore organiseert een outdoor tentenshow in het West-Friese natuurpark Mak Blokweer te Blokker. Op 18 en 19 mei staan daar wel veertig nieuwe tenten van verschillende merken en formaten. Koop je een beursmodel, dan pak je 20 tot 25 procent korting.

Achter de kijkboerderij

Op de verschillende weides achter de kijkboerderij staan tenten van merken als Bardani, Outwell en Safarica. Je kunt de tenten op je gemak van binnen en buiten bekijken. Zo zie je meteen of het formaat bij je past. Zijn leef- en slaapruimte groot genoeg en zijn afwerking en gebruikte materialen naar je zin? Je kunt het allemaal ervaren. Er staan bijzettenten, tunneltenten, koepeltenten, grote en kleine tenten. Lichtgewicht, opblaasbare en familietenten. Voor gezinnen tot zeven. Of tot drie. Gemaakt van polyester, polykatoen of volledig katoen. Laat je met alle liefde informeren over de voor- en nadelen van elk type.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er genoeg te doen: konijntjes bewonderen in de Kijkboerderij en spelen in de natuurspeeltuin of op het springkussen. Kom met z’n allen in kampeerstemming. Even bijkomen van buiten? Dat kan in het MAK Café onder het genot van een kop koffie, thee, mollensap, chocolademelk of een heerlijk ijsje.
Zaterdag 18 mei (10.00 – 17.00 uur) en zondag 19 mei (12.00 – 17.00 uur) bij MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, Blokker. Toegang is gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!