ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Outchair, de verwarmde campingstoel
Outchair, de verwarmde campingstoel
Accessoires

Outchair, de verwarmde campingstoel

 1. 11 mei 2017, 17:00
 2. 2 Reacties

Warm up your life! Dat is de slogan waarmee het Duitse Outchair haar innovatieve product ondersteunt. Koude avonden op de camping zijn volgens het bedrijf verleden tijd met de bottom heater , een verwarmd zitkussen, van Outchair.

Outchair vanuit de praktijk ontwikkeld

De bedenker van de verwarmde zit had zelf vaak last van een koude rug tijdens haar kampeertrips. Ook bij het kampvuur krijg je wel warmte van voren, maar de onderrug en zitvlak blijft een probleem wat betreft temperatuur. Een zoektocht op het internet bracht haar niet de oplossing die zij zocht, waarna zij besloot zelf haar idee uit te werken. Na een ontwikkelingsperiode van 2 jaar, is de Outchair ontstaan. Twee in de stoel geïntegreerde infrarood verwarmers, zorgen voor een behaaglijke warmte in rug en zitvlak, waar je ook bent. En de handige draaghandles laten je de bottom heater makkelijk meenemen.

outchair 1
Geïntegreerd in de kussens is de accu. Spatwaterdicht, mooi weggewerkt, maar toch goed bereikbaar. De accu is tegelijk het bedieningspaneel. Per lading gaat de accu 3 tot 5 uur mee, afhankelijk in welke van de 3 verwarmingsstanden je deze stelt. De accu is zo’n 400 x op te laden. En ook separaat te vervangen. De bottom heater is verkrijgbaar in zwart en olijfgroen.

Vele toepassingen

Niet alleen is de Outchair bottom heater ideaal voor kampeerders, maar ook watersporters, sportvissers en voetbalfans maken zich het leven comfortabeler met de verwarmde zitjes.
Je legt de bottom heater als kussen in je eigen campingstoel. En op plekken waar je geen rugleuning hebt, maak je met de verstelbare gordels van de bottom heater een stabiele zitplaats.
De bottom heater kan trouwens ook worden opgevouwen, waardoor je een ‘envelop’ krijgt, waarin je je voeten behaaglijk kunt verwarmen.

outchair 2

Te koop in Nederland via Campwerk

De Outchair bottom heater is via Campwerk Nederland te koop. Campwerk levert tenttrailers, vouwwagens en daktenten en heeft een eigen vestiging in Leek. De kosten van de Outchair bottom heater zijn € 120,- excl. verzending. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Campwerk via info@campwerk.nl info@campwerk.nl of via 085 – 401 6500.

www.campwerk.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  wilma van zanten - dinsdag 27 juni 2017 

  Geachte M,M.
  Zou graag willen wat deze stoel kost?
  Groetjes Wilma van Zanten

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - dinsdag 27 juni 2017 

   De Outchair kost 120 euro exclusief verzending. Hij is te koop via Campwerk. Onderaan het artikel staat het mailadres en hun telefoonnummer.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Kant en klaar bbq
Accessoires

Kant en klaar bbq

Kleine aluminium bbq compleet met houtskoolbriketten en een aanmaakblokje. Hij is direct klaar voor gebruik. Altijd en overal 2 uur...

 1. 17 september 2016, 17:00
 2. 0 Reacties
Lily, de camera-drone
Accessoires

Lily, de camera-drone

We kwamen hem tegen op Facebook. Een camera met propellers. Je gooit hem simpelweg omhoog en hij vliegt. Een drone...

 1. 15 mei 2015, 0:00
 2. 0 Reacties
Mobicool W38 koelbox
Accessoires

Mobicool W38 koelbox

Mobicool heeft met de W38 een grote en handig mee te nemen koelbox. Hij staat op wielen en heeft een...

 1. 8 juli 2016, 17:00
 2. 0 Reacties

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS