ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Outbackline van Peggy Peg
Outbackline van Peggy Peg
Accessoires

Outbackline van Peggy Peg

  1. 21 juni 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Peggy Peg, je weet wel van de schroefharing: geen hamer nodig, heeft iets nieuws. De Outbackline is olijfgroen en zwart in plaats van blauw en oranje en is voor het eerst te zien op de “Outdoor”-messe in Friederichshafen (18-21 juni).

Outbackline in aangepaste kleuren

Schroeven niet hameren is het motto. Of het nou gaat om je tent, je luifel of je grondzeil. Peggy Peg heeft in de campingwereld al laten zien wat het kan. Het oranje/blauwe merk komt nu met een lijn speciaal voor de outdoormarkt. Dat is natuurlijk niet vreemd als je bedenkt dat haringen van Peggy Peg, gemaakt van met glasvezel versterkt nylon, tot vijf keer lichter zijn dan de doorsnee haring. Makkelijk mee te nemen dus. Ze zijn gemakkelijk in de grond te draaien en garanderen stabiliteit. De outdoorvariant is universeel te gebruiken. Hij kan in losse zanderige grond net zo goed zijn werk doen als in een harde steenachtige ondergrond. Schroefgedeelte de boden indraaien en de haring zit gegarandeerd vast. Hij hoeft niet eens helemaal de grond in. Om te spannen kun je de hoogteverstelling gebruiken van de dubbele haak. Stevige wind of storm is voor de Peggy Peg geen probleem.

outbackline peggy peg

Camo-set met voordeel

De Outbackline is een 12-delige set met de normale maat van 20 centimeter. Er is ook een 2-delige set met haringen van 32 centimeter lang en speciale haken en een adapter met sleutel. Ook de Camo-set, genomineerd voor de “Outdoor Industry Award 2017” zal in Friedrichshafen gepresenteerd worden. Deze set bevat 8 stuks haringen normaal van 20 centimeter, vier stuks haringen lang van 32 centimeter en de combitool. De kleur is olijfgroen met zwart. Het zit allemaal in een stevige tas met een gewicht van 720 gram. De prijs van de Camo-set is € 49,-. Wil je de 12-delige set dan ben je € 18,90 kwijt. De 2-delige set kost € 14,50. De combitool kost los € 7,85. De oranje/blauwe campingvariant is sinds een jaar of 10 verkrijgbaar en heeft zich inmiddels bewezen. De olijfgroene variant zal dat in de outdoorwereld vast ook gaan doen.

www.peggypeg.nl

peggy peg

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS