Oppomp vouwwagen Holiday Air Volution 300

Vouwwagens

Je kon er op wachten, een vouwwagen met opblaasbare voortent. Suncamp presenteert de Holiday Air Volution 300 die gebruik maakt van de AirVolution-technologie. Nooit meer gehannes met tentstokken bij het opzetten van de voortent.

Holiday Air is lichtgwicht met mogelijkheden

De voortent van deze nieuwe vouwwagen heeft geen stokken, maar een oppompbaar frame. Geen uitzoekwerk meer, alleen oppompen. De vouwwagen weegt leeg slechts 315 kilo, een echte lichtgewicht in zijn categorie. Hij kan achter elke auto gehangen worden. De voorwand rits je zowel aan de voorzijde als in het midden van de tent. Naar keuze heb je een diepe voortent of een voortent met luifel. De Holiday Air heeft twee grote slaapcabines, die voorzien zijn van een binnentent. Ook inclusief matrassen met verwijderbare hoezen. Een klep aan de buitenzijde zorgt voor ventilatie.
Air Volution
Extra slaapplaatsen, of opslagruimte creëer je onder de slaapcabines. Je kunt kiezen voor twee Sunncamp binnententen (IT0004) waarmee je twee extra slaapplekken maakt. De voortent is 300 centimeter diep en is afneembaar. De luifel van 200 centimeter kun je hieraan vastritsen. Gemakkelijk als je een weekendje weg wilt of voor een enkele overnachting. In de deuren is gaas verwerkt, zowel in de voorkant van de tent als in de zijkant. In de voortent is een opening voor een stroomkabel verwerkt  Het tentdoek is gemakkelijk te reinigen. Het frame is van staal en het grondzeil voor de voortent is inclusief.

Opties en afmetingen

Wil je je vouwwagen completer dan zijn er een aantal opties. Een binnentent voor onder het bed, een reservewielhouder, een koelbox, en het Carry Rack, een draagrek voor op de vouwwagen, bijvoorbeeld. Voor het in de garage handig zijwaarts opbergen van de vouwwagen zijn er speciale beugels te koop.
De bak van de Holiday Air is 205 centimeter lang en 125 centimeter breed. Tel je de dissel van 112 centimeter mee is de totale lengte 317 centimeter. Ingepakt is de vouwwagen 105 centimeter hoog. Hij weegt leeg 315 kilo en mag maximaal 500 kilo wegen. Er kan dus nog 185 kilo bagage mee. De bedmaat is 200 bij 142 centimeter. Cabinemaat opgezet 420 bij 220 centimeter, voortentmaat opgezet 420 bij 300 centimeter. Dat is exclusief de luifel. Totale maat opgezet is daarmee 420 bij 520 centimeter exclusief luifel. De vouwwagen heeft opgezet een hoogte van 225 centimeter. De Holiday Air Volution 300 is één van de primeurs op de aanstaande Caravana in Leeuwarden, van 19 tot en met 24 januari.

www.sunncamp.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!