Human Comfort Lamp Bamboo Andelat

Oplaadbare lamp Andelat zorgt voor sfeer én stroom

Accessoires

Met Blue Monday op komst lijken lange warme zomeravonden op de camping nog ver weg. Maar voor je het weet, is het weer zover en daarom kan je maar beter zijn voorbereid. Want die lekkere campingavonden zijn nóg fijner met een gezellig lichtje. De oplaadbare lamp Andelat van Human Nature is ook te gebruiken als powerbank. Deze designlamp en powerbank ineen is dus heel functioneel, maar vooral ook gezellig en mooi.

De Andelat is gemaakt van bamboe en kunststof. De led-lamp heeft een 7800 Mah Lithium-Ion batterij en is oplaadbaar. Via de traploze dimmer is de sfeerlamp in verschillende standen te zetten. 

Oplaadbare lamp met extra’s

Wanneer de powerbank helemaal vol is, kun je de usb-aansluiting gebruiken voor het opladen van je mobiele apparaten. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon, tablet of e-reader. De afmeting van de Andelat oplaadbare lamp is 17x10x32 cm.

Human Comfort Lamp Bamboo Andelat
De usb-aansluiting van de oplaadbare lamp Andelat.

Vind jij de campingavonden nog gezelliger met een muziekje erbij? Kijk dan eens naar de Cosy lamp Calian van Human Nature. Ook deze led-lamp heeft verschillende standen én is voorzien van een luidspreker. 

Niet alleen voor op de camping

Natuurlijk is deze oplaadbare lamp met z’n classy uitstraling veel te mooi om alleen op de camping te gebruiken en vervolgens bij de kampeerspullen op zolder op te bergen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet. Deze bamboe eyecatcher staat natuurlijk ook prima in de tuin, op het balkon of gewoon in huis. Je koopt hem voor 89,99 euro via onderstaande link. Daar vind je trouwens ook de Cosy lamp Calian, die 69,95 euro kost.

Bekijk op Bol.com.

En dan nog even dit…

Ken je ons YouTube-kanaal al? Hier vind je liveshows, vlogs en héél veel kampeernieuws. Hier vind je hét kampeerkanaal van Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant