Bottle Light

Oplaadbaar flessenlampje zorgt voor gezelligheid

Accessoires

Een leuk lichtje is ’s avonds wel zo gezellig op de camping. Hou je niet van fel licht en ben je op zoek naar een lichtje naast – of in plaats van – een kaars? Denk dan eens aan deze Bottle Light. En het mooiste: hij is nog oplaadbaar ook.
De Bottle Light – what’s in a name?– heeft de vorm van een flessenkurk. De werkwijze is simpel. Je laadt het led-lampje op via de usb-poort. Daarvoor gebruik je een kabeltje dat je vast wel mee hebt naar de camping. Kampeer je zonder elektra? Dan kan je deze Bottle Light dus wel van je verlanglijst schrappen. Goed, heb je op de camping gewoon stroom tot je beschikking? Dan is er niets aan de hand. Je zorgt dat de lamp is opgeladen, drinkt een fles wijn leeg en wacht tot het donker wordt. Is het zover? Dan zet je de lichtkurk in de hals van je lege fles en voilà: je hebt een gezellig lampje.

Past op bijna alle flessen

Bottle LightBen je bang voor teveel bagage? Niet nodig! De Bottle Light heeft een afmeting van slechts 2,5 x 2,5 cm. Die past dus zelfs in het handschoenenkastje van je auto. Vrees je dat je deze lamp niet kunt gebruiken omdat je geen wijndrinker bent? Geen zorgen! De Bottle Light past op veel soorten (decoratieve) flessen. Of troggel een lege wijnfles los bij een van de campingburen. De ervaring leert dat wijn het goed doet voor de tent, vouwwagen, caravan of camper, dus in principe hoeft het geen probleem te zijn om aan een lege wijnfles te komen.
De Bottle Light is in verschillende soorten verkrijgbaar. Het exemplaar dat je onder onderstaande button vindt, is gewoon wit en kost 15,50 euro. Liefhebbers van meer kleur kunnen voor de multicolour versie kiezen. Die is verkrijgbaar voor 19,95 euro. Er zijn zelfs Bottle Lights met een led-lichtsnoer eraan te koop voor nog meer gezelligheid.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant