Campfire Group

Openingsweek Tent Trailer Centers van Campfire Group afgelast

Nieuws

De Campfire Group wilde er een feestje van maken: de opening van drie nieuwe Tent Trailer Centers. De openingsweek (31 maart tot en met 4 april) is nu afgelast. De winkels zijn wel gewoon open.

Campfire Group met focus op vouwwagens

Die drie vestigingen kennen we nu nog als Holtkamper en De Vouwwagenspecialist. Deze gaan samen verder onder de naam Tent Trailer Centers. De nieuwe gezamenlijke huisstijl van de Campfire Group wordt geleidelijk ingevoerd. Specialisatie en focus op vouwwagens (en het échte kamperen) blijft onveranderd.

In Utrecht staat aan de A2 – naast Land Rover Utrecht – een nieuw pand. Deze Tent Trailer Conceptstore – adres: De Heldinnenlaan 211 b – heeft twee verdiepingen. Hier staan alle modellen van Holtkamper. Ook de TakeOff van Easy Caravanning is daar binnenkort te zien. Want ook dat is een merk van deze groep. Het is dé plek om inspiratie op te doen voor kamperen met een vouwwagen. Kun je bij de buurman meteen een passende trekauto uitzoeken.

TakeOff
De TakeOff.

In Emmen – adres Kapitein Nemostraat 7 – werden een nieuwe showroom en servicecenter gerealiseerd. Deze liggen naast het bestaande pand en staan op steenworp afstand van de productie van Holtkamper en Easy Caravanning. In het tweede Tent Trailer Center – net zoals in Utrecht – vind je hier het volledige programma. Dus alle eigen Campfire Group0merken. Inclusief een aantal Holtkamper Premium Select Occasions.

In Boxtel tenslotte – adres Mijlstraat 24-25 – is de multi-brandvestiging van de Tent Trailer Centers te vinden. Maar liefst 5000 vierkante meter showroom en een servicecenter. Hier niet alleen eigen merken, maar ook Combi-Camp, Camp-let, Kip, Trigano, Raclet, Hero Camper en meer. Tevens staat hier een uitgebreide occasioncollectie. Keurig uitgevouwen in de gezellige Brabantse showroom waar de koffie altijd klaar staat.

Campfire Group

Openingsweek afgelast, winkels open

De feestelijke openingsweek van de Tent Trailer Centers van de Campfire Group is afgelast. Maar de winkels zijn deze week wel gewoon open. Je kunt er terecht voor o.a. handige accessoires specifiek voor vouwwagenkampeerders. We noemen draagbare toiletten, koelboxen, led-sfeerverlichting, meubilair en campinggidsen. De spraakmakende TakeOff van Easy Caravanning is op alle drie de locaties te zien. Kijk voor openingstijden op www.tenttrailercenter.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant