ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Opblaasbare drijvende daktent van GentleTent: de GT Roof
Tent

Opblaasbare drijvende daktent van GentleTent: de GT Roof

  1. 12 juli 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

GentleTent is bekend van de opvallend gekleurde opblaasbare tenten, meubels en zelfs tochtstrippen. Ze hebben vanaf nu ook een daktent in het assortiment. De 25 kilo wegende GT Roof is eveneens op te blazen. Een primeur zegt de fabrikant.

Prijswinnende GT Roof

Het jonge bedrijf won er op de Outdoormesse in Friedrichshafen meteen een Industry Award 2018 mee. De GT Roof is de eerste opblaasbare daktent ter wereld. Hij weegt slechts 25 kilo. Daarmee is hij zo’n tweederde lichter dan de tot nu toe gangbare daktenten. Als hij niet is opgeblazen is hij daarbij nog eens zeer klein. De pakmaat is dan 1 meter bij 1 meter bij 15 centimeter. Je zet hem op de dakdragers van je auto vast op een frame van aluminium. Wil je hem gaan gebruiken dan blaas je eerst het bodemplatform op, vervolgens de tent en tenslotte maak je deze met twee scheerlijnen vast in de grond en zet je de telescopische ladder (tot 260 centimeter en 150 kilo) op zijn plek. Klaar.

GentleTent GT Roof

Geen rubberbootje meer nodig

Voor de opbouw heb je ongeveer tien minuten nodig. Een pomp zit bij de tent. Afbreken gaat net zo snel. Je kunt de GT Roof, afhankelijk van de plek waar je staat, aan de zijkant of aan de achterkant over je dak laten uitsteken. Wil je meer ruimte kun je er een voortent aanritsen. Je zet hem ook net zo makkelijk achterin een pick-up. De GT Roof kun je zelfs als rubberbootje gebruiken.

GT Roof

De tent is er in het groen/grijs, blauw/grijs en zand/grijs. De bedmaat is 220 bij 140 centimeter. Binnen heb je de ruimte, met een hoogte van 130 centimeter. Hij kost 2190 euro en is vanaf augustus weer leverbaar. Vanwege de grote vraag is er een levertijd van 8 tot 9 weken.

Naar de site van GentleTent.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS