Thetford

Ook Thetford dit jaar niet meer op beurzen

Nieuws

Ook Thetford staat dit jaar niet meer op kampeerbeurzen. Dat begint bij de Caravan Salon. Het is een tijdelijke onderbreking van een lange traditie.

Thetford: moeilijk, maar verstandig besluit

Thetford noemt het een moeilijk besluit. Maar volgens CEO St├ęphane Cordeille is het ook het enige verstandige besluit. Thetford verkoopt niet op beurzen. De focus ligt volledig op het bieden van service aan de eindgebruikers. Natuurlijk is er ook contact met dealers en fabrikanten die de verschillende systemen van deze specialist in hun producten inbouwen.

Er is alle vertrouwen in de maatregelen zoals de beursorganisatoren die nemen. Maar deze maatregelen belemmeren ook het doel van de aanwezigheid van Thetford. Dat doel is voornamelijk het leggen en onderhouden van contacten. Het bedrijf kiest er daarom voor om in de tweede helft van 2020 meer in te zetten op de digitale communicatie. Zo is het prima in staat om partners en klanten van alle ontwikkelingen op de hoogte te houden. Het complete Thetford-team kijkt uit naar 2021. En spreekt de hoop uit dat er dan weer op een ‘normale’ manier kan worden gewerkt.

Naar de site van Thetford.

Thetford lanceerde recent zijn nieuwe sanitairsysteem iNDUS (foto boven dit artikel). Lees hier alles over dit systeem dat zorgt voor meer comfort en meer gemak.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant