tent privesanitair

Ook tent met privésanitair

Tent

Privésanitair in een tent? Jazeker. Op o.a. camping Landgoed Kattenbergse Hoeve staan ze klaar. Daar verhuurt Rent-a-tent glampingtenten uitgerust met douche, wastafel én toilet.

Tent als coronaproof kampeerverblijf

Privésanitair, hét kampeerwoord van het jaar. Tot 1 juli heb je het nodig als je wilt kamperen. Tot die datum zijn de sanitairgebouwen namelijk nog gesloten. Je denkt bij privésanitair al gauw aan een caravan of camper. Maar het kan dus ook met de tent. Deze huurtenten – zoals de Grand Lodge II – worden extra goed schoongemaakt en hebben alle voorzieningen die je nodig hebt. Behalve op bovengenoemde camping in Twente staan ze ook op camping De Pekelinge in Oostkapelle. Per 1 juli – als het sanitair weer opengaat – komen ook de andere tenten van deze verhuurder weer beschikbaar.

tent privesanitair

In Duitsland kunnen sinds Hemelvaartsdag Duitse vakantiegasten gebruik maken van de bungalowtenten Blue en GlamLodge. Deze staan op camping KNAUS Bad Dürkheim en camping KNAUS Eschwege. Italië opent de grenzen per 3 juni. Frankrijk volgt waarschijnlijk eind juni. Tot de grenzen openen, blijven we in eigen land. Dat is zeker niet behelpen. Ontdek Nederland kampeerland. Het glooiende landschap rondom Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Of het Twents Reggedal voor prachtige wandel- en fietstochten.

Belangstelling voor een tent met privésanitair? Meer weten over camping Landgoed Kattenbergse Hoeve, met ruime plekken, gratis wifi en het mooiste uitzicht op Markelo? Ga hier naar hun site. Op Ardoer-camping De Pekelinge vind je veel speel- en sportactiviteiten. Dat coronamaatregelen ook leuk kunnen zijn, bewijst de Brasserie op wielen. Kijk voor meer info op deze site.

Naar de site van Rent-a-tent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!