Pössl

Ook Pössl niet aanwezig op Caravan Salon 2020

Nieuws

Ook de buscampers van de Duitse Pössl Group ontbreken op de Caravan Salon 2020. De buscampermerken Pössl, Globecar, Roadcar en Clever komen niet naar Düsseldorf.

Pössl: gezondheidsrisico te groot

De gezondheidsrisico’s voor klanten, medewerkers en bezoekers zijn voor de firma niet te overzien. Een beurs kan – aldus de buscamperfabrikant – alleen dan succesvol zijn als je er met een goed gevoel naartoe kunt gaan. En met veel positieve indrukken ook weer veilig naar huis gaat. Dat is naar mening van het bedrijf echter niet gegarandeerd.

Pössl

De gezondheid van iedereen dient voorop te staan. Die verantwoording neemt Pössl. Een informatieve, sfeervolle en succesvolle beurs gaat onder de geldende hygiënemaatregelen niet lukken. Met name de anderhalvemeter-afstand past niet.

Dealers krijgen extra ondersteuning

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Daarom zal Pössl zijn Europese dealers de komende tijd extra ondersteunen. Om het gemis van de beurs te compenseren, komen er acties via de dealers. Ook gaan er digitaal meer activiteiten plaatsvinden. Na de afzegging van Hymer is dit het tweede campermerk dat laat weten niet aanwezig te zijn op de komende Caravan Salon 2020 in Düssseldorf.

Naar de site van Pössl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant