Knaus-Tabbert

Ook Knaus-Tabbert hervat productie

Nieuws

Ook bij Knaus-Tabbert is de productie afgelopen maandag weer hervat. In Jandelsbrunn en Mottgers rollen – na enkele weken pauze – weer caravans en campers van de band.

Stap richting normaal bij Knaus-Tabbert

Een heugelijke stap richting normaal, aldus bedrijfsleider Gerd Adamietzk. Volgens hem is dat alleen mogelijk doordat ook de belangrijke toeleveranciers in de regio weer draaien. En omdat Knaus-Tabbert in de afgelopen weken maatregelen heeft genomen om zijn personeel te beschermen. Werken moet zo veilig mogelijk zijn, is daarbij het uitgangspunt.

Knaus-Tabbert

Dat begint bij de ingang van de fabrieken. Daar meet men de temperatuur van de medewerkers. Ook is het dragen van mondmaskers verplicht. Er zijn voldoende desinfectiestations over de fabrieken verdeeld. Pauze- en werktijden zijn aangepast. Zo wordt voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aanwezig zijn in de kantine of op een afdeling. In Jadelsbrunn (foto boven artikel) werken zo’n vijftienhonderd mensen. In Mottgers (foto tussen tekst) zijn het er zo’n vierhonderd. Ook het merendeel van de Tsjechische medewerkers van de fabrieken van Knaus-Tabbert kunnen – door versoepelde reisbeperkingen – hun werk weer hervatten.

Naar de site van Knaus-Tabbert.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant