Onthulling Hymer 704 B SL

Campers

Hymer zelf heeft het over het topsegment van het mobiele reizen, comfort zonder compromissen. Woensdag om 11 uur is de onthulling van dit “nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van de camper”. De Hymer B SL serie. Hal 7 in Utrecht, mis het niet.

Hymer B SL is uniek reisvoertuig

Hymer B SLMet de volledig nieuwe B 704 SL zet Hymer weer een behoorlijke stap. Bijvoorbeeld door de exclusieve gepatenteerde Pual 2.0 opbouwconstructie, met aan twee kanten aluminium, dat hem erg stabiel maakt. Het geavanceerde SLC-chassis (super lichtgewicht chassis) is lichter en stijver en maakt het daardoor mogelijk de ruimte onder de vloer, de dubbele bodem, beter te benutten. Het hefbed kennen we uit de Duomobil. Ook mensen die liever geen hefbed hebben krijgen hierdoor de ruimte.
De GRP-achterwand is helemaal nieuw en de eerste achterwand uit kunststof voor Hymer. De achterlichten en de kentekenplaat zijn fraai in het geheel verwerkt. De uitstraling is erg automotive. De slede voor de achter elkaar geplaatste gasflessen kennen we al vanuit de nieuwe Exsis. We vinden hem zelf heel erg mooi. We vragen ons wel af of Hymer zo niet in het vaarwater komt van de Arto van dochterbedrijf Niesmann+Bischoff.
Hij is 7,79 meter lang, 2,35 meter breed en 2,96 meter hoog. Hij mag 4500 kilo wegen en heeft vier tot vijf slaapplaatsen. Bergruimte onder andere onder de L-vormige zithoek, van  buitenaf bereikbaar. Achteraan zowel rechts als links de grote garagedeuren.
704 B SL
Veel ruimte en bewegingsvrijheid. Alsof je thuis bent, maar dan op wielen. De zitgroep biedt ruimte tot aan zes personen. Veel ramen, veel daglicht. Een panoramisch dakluik met geïntegreerde led-verlichting. Nachtverlichting in de plinten wijzen je de weg. Een hefbed met een breedte van 1,48 meter. Optioneel te leveren als twee enkele bedden en elektrisch bedienbaar. Een ruime badkamer met stahoogte en separate douche.
SL
Naast de 704 met enkele bedden is er ook een 708 met een queensbed achterin. Beide modellen kosten € 112.140,-.
 
www.hymer.nl
 
Bewaren
Bewaren

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant