Wijnnotities

Onthoud (vakantie)wijnen met Structuurjunkie Wijnnotities

Nieuws

Oktober is de wijnmaand. En laat wijn en kamperen nou een heel goede combinatie zijn! Wil je graag onthouden wat je hebt gedronken? Neem dan Wijnnotities van Structuurjunkie mee op vakantie.

Het is vast herkenbaar: op vakantie (of thuis) drink je een lekkere wijn en later vraag je je af welke wijn het ook alweer was en wat hem zo lekker maakte. Met de Structuurjunkie Wijnnotities kan je alles over een wijn noteren en vervolgens teruglezen. 

Uiterlijk, geur en smaak

Voor elke wijn die je proeft is een pagina ingeruimd. Daar noteer je onder meer wie de producent is, van welk druivenras de wijn is gemaakt en uit welk jaar hij komt. En: op welke datum, waar en met wie je de wijn hebt gedronken. Altijd leuk om terug te lezen! Verder kun je de wijn beoordelen op uiterlijk, geur en smaak.

Het spreekt voor zich: Structuurjunkie Wijnnotities is een boekje voor de wijnliefhebber. Al betekent dit niet dat je álles van wijn moet weten voor je het aanschaft. Het boek begint namelijk met proeftips. Want op welke manier kun je een wijn het beste proeven? Ook staat voorin duidelijk uitgelegd op welke manier je de pagina met wijnnotities gebruikt. Daarnaast kan je meer lezen over de populairste – witte en blauwe – druivenrassen.

Wijnnotities

Hulp van het aromawiel

Achterin het boek vind je een aromawiel. Dit helpt je bij het herkennen van de aroma’s in de wijn. Er is ook nog ruimte voor korte proefnotities, waarin je een wijn minder uitgebreid kunt omschrijven.

Structuurjunkie Wijnnotities is onderdeel van de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz. Deze blogger is gek op plannen én op wijn. In dit notitieboek komen die twee samen. Dankzij het handzame formaat kan je Structuurjunkie wijnnotities prima meenemen op vakantie. Liever thuis gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! Je bestelt het boekje voor 20 euro via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant