Kabe occasion

Onbezorgd op pad met een occasion van Kabe

Advertorial v

Met een caravan van Kabe ga je onbezorgd op pad. Ook als je kiest voor een gebruikt exemplaar. Bij de Nederlandse Kabe-dealers slaag je gegarandeerd. Er is veel keus in verschillende prijsklassen. Ga nog deze zomer onbezorgd op pad.

Aanbod Kabe gebruikt

Kabe occasionBij Hiddink caravans en recreatie in Tubbergen staan zeven Kabe-caravans in de showroom. Voor kampeerders die ruimte zoeken, staat er bij Hiddink een Royal 750 GTE vol opties. Deze caravan uit 2011 heeft een totaalgewicht van 2100 kilo. De tandemasser is 8,5 meter lang. Hij heeft een mover en een tempo 100-sticker. De caravan heeft naast vloerverwarming ook airco. Er zit nog 12 maanden Bovag-garantie op. (Zie foto boven artikel).
Mooi en compleet is de Ametist XL VT 2 uit 2006, die bij Recreama de Boer in Groningen staat. Hij heeft vier slaapplaatsen, weegt 1220 kilo en is van bouwjaar 2006. Voorin een ruime rondzit. In het midden de keuken, met daar tegenover een dubbeldeurs koelkast. Achterin een Frans bed met daarnaast de badkamer. Behalve deze Ametist staan er nog drie Kabe occasion caravans in de showroom. (Zie foto hiernaast).
Bij Van Eijk Caravans in Hapert is er keus uit vier gebruikte caravans van Kabe. Daaronder een schitterende Imperial 560 XLKS. Deze is o.a. voorzien van een AL-KO mover, airco, levelsysteem en eem Omnistor-luifel. Hij weegt 1719 kilo en is van het bouwjaar 2016. De keuken is supercompleet met een afzuigkap, gasoven en magnetron. Er zit nog 12 maanden Bovag-garantie op.
Kabe gebruikt
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant