OLPRO The View

OLPRO tenten, luifels en meer

Tent

OLPRO staat aan het begin van een spannend jaar. Want het Britse kampeermerk zet meer nieuwe producten in de markt dan ooit.

OLPRO timmert aan de weg

OLPRO, een van de weinige Britse kampeergerelateerde merken, komt in 2020 met de grootste uitbreiding van het assortiment in zijn achtjarig bestaan. Zo hebben ze een eigen lijn backpacktenten ontwikkeld. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de oprichter van het bedrijf alleen dit jaar al 187 miles onderweg was in zijn uppie met een tentje. Kampeerervaring is ze niet vreemd bij OLPRO.

OLPRO Voyager

Nieuw: Pioneer en Voyager

Nieuw in het assortiment: de OLPRO Pioneer en Voyager (foto boven tekst). Alleen of samen onderweg? Je hebt altijd een overnachtingsplek bij de hand, waar je ook gaat. Geschikt voor twee personen en licht van gewicht. Inclusief het aluminium buizenframe wegen ze slechts 1,9 kilo. De prijs is 89 en 99 pond. Oftewel zo’n 105 en 118 euro.

Explorer opblaastent

Naast de klassieker Wichenford Breeze heeft OLPRO nu ook ook de nieuwe vierpersoons Explorer-opblaastent. Achterin een grote slaapcabine, te scheiden tot twee afzonderlijke cabines. Overal ramen met verduistering. Zelfs in het dak, zodat je kunt kiezen voor veel daglicht en een uitzicht op de sterrenhemel. Dit nieuwe model kost 499 pond, op dit moment 592 euro. Net als op alle tenten van OLPRO krijg je op de Explorer twee jaar garantie. Zien? Kijk dan onderstaande video.

En nog heel wat meer

De opblaasbare bustent Cocoon is er in een verbeterde versie. Nieuw is de eerste opblaasbare voortent voor caravans van dit merk. The View (foto boven artikel) is er in twee maten. Hij past op alle caravans en heeft standaard een uitbouw voor meer ruimte. Alle frontpanelen zijn te verwijderen. Gordijnen en getinte dakramen zijn optioneel. Wil je meer weten over dit merk? Kijk dan op onderstaande (niet al te best uit het Engels vertaalde) site. Hier vind je ook luifels, servies, windschermen, slaapzakken, kleding en meer.

Naar de site van OLPRO.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!