ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Olight zaklampen brengen licht in de duisternis
Accessoires

Olight zaklampen brengen licht in de duisternis

  1. 28 juli 2018, 7:00
  2. 0 Reacties

In het duister van de nacht struikelen over scheerlijnen of schrikken van andere wandelaars. Dat hoeft niet meer met de zaklampen van Olight. Ze zijn klein, maar geven hartstikke veel licht. Ideaal voor op de camping dus.

Een nachtplas doen is nooit leuk, maar in het donker naar het sanitairgebouw wandelen vinden sommige mensen ronduit vervelend. De hoge nood kun je met de zaklampen van Olight niet oplossen, maar de krachtige lichtbundel maakt de wandeling naar het toilet wel een stuk aangenamer. Overigens kun je het schijnsel eenvoudig dimmen, dus ook als je ’s avonds voor de tent nog wat wilt lezen, biedt de lamp uitkomst.

Soorten en maten

Olight heeft veel verschillende lampen, maar voor kampeerders zijn vooral de kleine oplaadbare led-lampjes interessant. Een voorbeeld is de Baton S1R. Deze is slechts 6,5 centimeter lang, maar heeft een zeer krachtige lichtstraal waarmee je zo’n 150 meter ver kun schijnen. Bovendien is hij spatwaterdicht én kun je hem makkelijk aan je rugzak, riem of broekzak klemmen. Opladen doe je met de meegeleverde usb-kabel.

Olight kopen

Met een Olight-lamp haal je kwaliteit in huis. Daar betaal je wel voor. De kleinste Olight kost ongeveer vier tientjes. Voor de eerdergenoemde Baton moet je 69 euro neertellen en voor de nieuwste Olight S65 Baton betaal je 99 euro.

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS