Olight zaklamp

Olight Seeker 2 Pro verjaagt het donker

Accessoires

Een echte kampeerder kan niet zonder een goede zaklamp. Met de Olight Seeker Pro 2 zit je nooit meer in het donker. Dit oplaadbare zwaargewicht (figuurlijk dan) heeft namelijk een enorme lichtopbrengst.

Toegeven, misschien moet je even slikken als je de prijs ziet. Het is ook niet niks, 179,95 euro voor een zaklamp. De Olight Seeker Pro 2 is dan ook echt een investering. Niet alleen voor kampeervakanties, maar ook voor in het dagelijks leven.

Olight Seeker 2 Pro

Drie led-lampen

Wat maakt hem zo bijzonder? Wel, dat is vooral de al eerdergenoemde lichtopbrengst. De Seeker 2 Pro heeft drie led-lampen die samen 3200 lumen opleveren. De lichtbundel heeft hierdoor een bereik van 250 meter. En dat is veel licht voor zo’n compact (12,7 x 4 x 3,5 cm) exemplaar.

Olight Seeker 2 Pro

Over de vormgeving van de Seeker 2 Pro is goed nagedacht. Ergonomische en zachte delen in het handvat zorgen voor een goede grip. De schakelaar zit aan de zijkant en is met de duim te bedienen. De vier lichtindicatoren rond de schakelaar geven aan op welke lichtstand de lamp staat en wat de status van de accu in die stand is. De lamp heeft vier standen, die gaan van 50 lumen tot 3200 lumen. Hoe lager de stand, hoe langer de accuduur is. De Seeker 2 Pro laadt op via de meegeleverde L-Dock. Dit laadsysteem is voorzien van magneten waarop je de lamp kunt vastklikken. 

Olight Seeker 2 Pro

Vijf jaar garantie

De zaklantaarn komt met een nylon etui, een 5000mah ORB-217C50 21700 lithiumaccu, het L-Dock laadsysteem met bevestigingsmaterialen en een usb-oplaadkabel. Olight geeft vijf jaar garantie op de Seeker 2 Pro. En vind je 179,95 euro echt te gortig voor een zaklamp? Klik dan even verder, want de Olight-zaklampen zijn in meerdere versies en prijsklassen verkrijgbaar. De Seeker 2 Pro bestel je via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant