ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Odin-stoel van Isabella reuze praktisch
Odin-stoel van Isabella reuze praktisch
Accessoires

Odin-stoel van Isabella reuze praktisch

  1. 12 juli 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

De beste vriend van trekkers. Want de Odin-stoel van Isabella is ontworpen vanuit de gedachte dat de stoel geen plaats inneemt als hij niet wordt gebruikt.

Odin toont indrukwekkende cijfers

Zo zijn bijvoorbeeld 4 Odin-stoelen slechts 36 cm hoog als ze plat op elkaar in de bagageruimte of de schuur liggen.
De Odin-stoel toont indrukwekkende cijfers. Zo heeft de stoel 8 verschillende standen. Van zeer ontspannen tot prettig rechtop. De stoel is, net als de andere stoelen van Isabella, niet goedkoop geconstrueerd en ontwikkeld. hij is bedoeld om voor de langere termijn de goedkoopste te zijn.
Daarnaast heeft de Odin-stoel ook een aantal bruikbare functies. Denk hierbij o.a. een verplaatsbaar nekkussen. Zodat zowel kinderen als volwassenen van verschillende grootte een comfortabele steun in de nek hebben. Ten slotte kan de Odin-stoel ook tot ligstoel worden omgebouwd als je de stoel aan de voetensteun koppelt. Op die manier hoef je niet twee verschillende stoelen mee te nemen op vakantie.
Met Odin krijg je dus niet alleen een campingstoel met een hoog zitcomfort. Maar ook een stoel die nauwelijks plek inneemt als hij niet wordt gebruikt. Dit maakt de stoel tot de beste vriend van de trekker.

www.isabella.net

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS