kerstcadeaus

Nuttige outdoor kerstcadeaus

Accessoires

Handige kerstcadeaus zijn nooit weg. Coleman en Campingaz hebben een paar cadeautips voor mooie outdooravonturen. Nuttig én duurzaam.

Kampeerspullen op verlanglijst

Kamperen is populair. Zo kozen bijna drie miljoen mensen dit jaar voor een kampeervakantie in het buitenland. Niet vreemd dat op de decemberverlanglijstjes steeds vaker vraag is naar kampeerspullen. Handige gadgets die elk outdooravontuur comfortabeler maken. Coleman en Campingaz weten er wel een paar.

De led-hoofdlamp

kerstcadeaus Coleman

Voluit hebben we het over de BatteryGuardTM 300L LED Headlamp. Ideaal voor een wandeling in het donker. Of om niet te struikelen over een scheerlijn. De zachte hoofdband is licht van gewicht en gemaakt van ademende stof. Dankzij de handige gesp blijft hij goed zitten. Je zet de lamp in de juiste stand door de handige draaiende kop. De batterij heeft door het ontwerp een lange gebruiksduur. Deze Headlamp is verkrijgbaar voor 30 euro.

De Party Grill

Partygrill kerstcadeaus

Een draagbaar kooktoestel. Compact, met pan, grill- en bakplaat. Op de Campingaz Party Grill 400 CV kun je koken, barbecueën en grillen. Het deksel kun je als wok gebruiken. De poten zijn afschroefbaar. Het toestel werkt op een lichtgewicht gascartouche en zit in een draagtas. De Campingaz Party Grill is verkrijgbaar vanaf 130 euro.

Lamp en speaker ineen

kerstcadeaus

Dat is de 360° Sound and Light Lantern. Niet alleen 400 lumen aan licht, maar ook meteen een bluetooth speaker. De oplaadbare batterij is goed voor zeven uur licht. Of vijf, als je de speaker gebruikt. De lantaarn is verkrijgbaar voor 70 euro.

Kijk voor deze en andere nuttige kerstcadeaus op de sites van Coleman en Campingaz.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant