ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Eriba Nova S volgende maand in de showroom
Eriba Nova S volgende maand in de showroom
Caravans

Eriba Nova S volgende maand in de showroom

  1. 25 juni 2016, 11:00
  2. 0 Reacties

Hymer/Eriba zet eind volgende maand zijn nieuwe Nova S bij de Nederlandse dealers in de showroom. Je kon er al eerder over lezen, vanaf eind juli kun je hem bij de dealer ook bestellen. Hij ziet er van binnen en van buiten compleet anders uit. Een voor hem speciaal ontwikkelde achterlichtpartij waarin het Eriba-logo is verstopt en gaten in de ombouw waar de steunen uit tevoorschijn komen die wel op uitlaten lijken. De lijn van de achterkant loopt op de zijkant door in de strepen. De ook alweer speciaal voor deze serie ontwikkelde als-velgen maken het nieuwe uiterlijk compleet.

Nova S is luxe hotel

Kijken we binnen, je waant je in een luxe-hotel door de nieuwe meubels, gebruikte materialen en kleuren. Donker hout, lichte tinten en moderne oppervlakten. Alle voorkanten in de keuken zijn in hoogglans, de handgrepen weggewerkt. Er is keus uit vier verschillende stof- en leervarianten voor de bekleding. Bijzonder is de nieuwe kunstleer Ecopech variant. Zeer sterk en onderhoudsvriendelijk. Geen gordijnen maar rolli’s voor de ramen. Een gestoffeerd plafond, kunstleer tegen de wanden, indirecte led-verlichting door de hele caravan. Zowel bij de tv-kast alsook bij de wasbak en de spiegel en de witte wand achter het keukenblok.

Nova S

De Nova S krijgt een 50 millimeter dikke bodem van gfk, geïsoleerd met PU schuim. Deze is houtvrij en licht van gewicht maar sterk genoeg om de caravan te beschermen tegen onder andere steenslag onderweg. Daaronder de geïsoleerde 50 liter verswatertank en 25 liter afvalwatertank (optioneel eveneens 50 liter mogelijk). Dubbel glas, geïsoleerde gasbun, als optie Alde vloeistofverwarming en vloerverwarming. De nieuwe Nova S komt er vooralsnog in die verschillende uitvoeringen. De S 545 met enkele as heeft voorin de rondzit en achter een frans bed met daarnaast de badkamer. Dan komen er twee tandemassers, de S 620 met voorin de rondzit en achterin enkele bedden en het topmodel de Nova S 690 met voorin rondzit, middenzit en frans bed met ernaast de badkamer. De prijzen beginnen bij € 33.900.

www.eriba.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Eriba, Caravans NIEUWS