ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home North Nature Collectie – voor de ultieme kampeerbeleving
North Nature Collectie – voor de ultieme kampeerbeleving
Nieuws

North Nature Collectie – voor de ultieme kampeerbeleving

  1. 18 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Geïnspireerd op de kampeertradities van vroeger. Waarbij met elkaar genieten in de natuur centraal stond tijdens het kamperen. De North Nature Collectie van Isabella voor seizoen 2018.

Noordelijke sfeer met North Nature

Een moderne, stijlvolle en comfortabele variant van het eenvoudige leven. Het design van de North Nature collectie is eenvoudig, elegant en gebalanceerd. Wat stijl betreft heeft Isabella in de North Nature collectie gezocht naar een sterk visueel concept waarin design, kleur, symmetrie en contrasten in balans zijn. “De kleuren in deze collectie van Isabella zijn gedempt en ruw met een vleugje donkerblauw. Alle kleuren verwijzen duidelijk naar de Noordelijke sfeer en Scandinavische designtradities… Eigenlijk hebben wij het beste van 60 jaar ervaring meegenomen”, legt Anne Halskov, designmanager Isabella, uit. De nieuwe collectie van Isabella bevat een breed productassortiment en bestaat uit voortenten, bungalowtenten, meubels en keukengerei. “De collectie is bedoeld om een synergie tussen de verschillende productgroepen te realiseren die de eindgebruiker ten goede komt en voor een unieke kampeerervaring zorgt”, aldus Anne Halskov.

Doe mee aan de actie en win een Isabella Outdoor-set

Win een Isabella Outdoor-set, ideaal voor het herfstweer, t.w.v. €258,- en zorg dat je dit najaar goed gekleed van de natuur kunt genieten. De set bestaat uit een mooi donsvest en een windbreaker. Je doet mee aan de actie door twee vragen over de North Nature-film te beantwoorden.

Bekijk hier de complete collectie en ga naar de actie.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS

Hoe kampeert Europa?
Nieuws

Hoe kampeert Europa?

Hymer wilde weten hoe Europeanen kamperen en deed onderzoek onder 3800 kampeerders uit negen landen. Hieruit blijkt onder meer dat er een flink verschil is tussen de Nederlandse en de Italiaanse kampeerder. Italiaan versus…

  1. 21 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties
Erwin Hymer Group verkocht!
Nieuws

Erwin Hymer Group verkocht!

Zojuist ontvingen wij het bericht dat Thor Industries – de grootste fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Amerika – EHG (Erwin Hymer Group) heeft overgenomen. In een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt, wordt meer duidelijk over de details van…

  1. 18 september 2018, 15:01
  2. 0 Reacties