Nordvan buscamper voor vier

Campers

Vierwielaandrijving, een verhoogd dak (of hefdak) en een rijke uitrusting. Dat is de HS Comfort All In buscamper van Nordvan. Basis is de VW T6.1.

Nordvan valt op

De Nordvan trok de aandacht op de afgelopen Caravan Salon. Dat kwam ook door de bruine metallic kleur in combinatie met de zwarte wielen van het uitgestalde exemplaar. Oogde lekker stoer. Daar hebben we geen foto van. Maar in het blauw mag hij er ook zijn. Ook zijn brede hoge dak valt op. Dat dak maakt ook dat het interieur van de HS Comfort aangenaam ruim is. Ook de versie met hefdak oogt ruim. Dat begint al bij het instappen. Want het keukenblok staat niet half voor de schuifdeur, maar tegen de wand aan de overkant. Er zijn twee pitten en een spoelbak. Ook de compressorkoelkast en de 46 liter watertank hebben hier hun plek. De geplaatste tweezitsslaapbank schuift in rails van voor naar achter. De bank is voorzien van een Isofix-sluiting voor een kinderzitje. Maak je er een bed van, dan krijg je een bedmaat van 120 bij 200 centimeter.

Nordvan

Boven in het dak is een tweede tweepersoonsbed te vinden. Dat klap je overdag omhoog voor meer hoofdruimte. Her en der in de camper zien we usb-aansluitingen en 12 volt-stopcontacten. De huishoudaccu is te voeden met het zonnepaneel op het dak. De 4,89 meter lange Nordvan HS Comfort zit ruim in de accessoires. Een navigatiesysteem, verwarmde stoelen, multifunctioneel stuur en de nodige assist-systemen. Om eens wat te noemen. Hij heeft een maximaal totaalgewicht van 3000 kilo. Onder de kap huizen 150 pk. Hij kost 90.000 euro exclusief bpm.

Basisvoertuig: VW T6.1, 150 pk
Afmetingen (lbh): 4,89/1,90/n.b. meter
Maximaal gewicht: 3000 kilo
Zit-/slaapplaatsen: 4 / 4
Prijs: 90.000 euro exclusief bpm

Naar de site van Nordvan.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!