ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Noorderzon in Wolvega nu ook Sunlight dealer
Noorderzon in Wolvega nu ook Sunlight dealer
Campers

Noorderzon in Wolvega nu ook Sunlight dealer

  1. 8 juni 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Noorderzon Campers in Wolvega is dealer geworden van het Duitse kwaliteitsmerk Sunlight, onderdeel van de Erwin Hymer Groep. Ze verhuurden er al een stuk of dertig, dus het was een logische stap, aldus de eigenaren.

Via verhuur naar dealerschap

Bij Noorderzon Campers worden op dit moment meer dan 150 verschillende campers in de verhuur aangeboden. Ruim 30 van deze campers zijn van het merk Sunlight en die bevallen erg goed. Het zijn mooie campers die ook goed tegen het intensieve gebruik in de verhuur kunnen. Echte Duitse kwaliteitscampers, aldus eigenaar Geert. Haye vult aan: “Na het huurseizoen verkopen we altijd veel van deze jong-gebruikte ex-verhuur campers. Maar vanaf nu kunnen we onze klanten ook nieuwe campers verkopen. Dan kan men ze ook helemaal naar eigen wens samenstellen.”

SunlightSunlight heeft een ruime keus aan modellen en indelingen: buscampers, half-integraal, integraal en de alkoof campers, van compacte tweepersoons campers (< 6 meter) tot ruimte zespersoons modellen. Er is dus altijd een model dat past. Er is er keus uit moderne, frisse meubeldecors en stoffering, en de meest gebruikte opties zijn al standaard aanwezig.

Drie jaar gratis onderhoud

De eerste showroommodellen zijn inmiddels in Wolvega gearriveerd.Behalve de gebruikelijke twee jaar fabrieksgarantie doet Noorderzon er ook drie jaar gratis onderhoud bij. Zorgeloos camperen dus. Een andere mogelijkheid is om een nieuwe Sunlight helemaal naar wens te bestellen, deze een jaar lang te laten verhuren en vervolgens tegen een scherpte prijs te kopen.

Naar de site

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS