ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nooit meer koude billen dankzij Stoov
Nooit meer koude billen dankzij Stoov
Accessoires

Nooit meer koude billen dankzij Stoov

  1. 3 november 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Winterkamperen. Menigeen krijgt koude rillingen bij de gedachte alleen al. Toch is dat niet nodig. Er zijn tegenwoordig heel wat hulpmiddelen waarmee je jezelf lekker warm kunt houden. Zelfs als het buiten koud is. De energiebewuste warmtekussens van Stoov bijvoorbeeld. Deze zijn niet alleen goed voor de mens, maar ook voor onze planeet. Een win-winsituatie.

Of je nu geniet van de zomeravonden op de camping, in alle vroegte je hengel uitgooit bij een meer of in een stadion naar een voetbalwedstrijd kijkt; koud hebben we het allemaal weleens. Gevalletje eigen schuld, dikke bult, want met de warmtekussens van Stoov hoeft dit namelijk niet.

Stoov Big HugDe ‘One Original’ en ‘One Padded’ zijn speciaal gemaakt als zitverwarming. Ze zijn 45 bij 45 centimeter en passen op vrijwel elke stoelzitting. Liever een warme rug? Dan is de ‘Ploov’ ideaal. Dit sierkussen zet je gewoon tegen de rugleuning van je stoel. En wil je zowel warme billen als een warme rug? Kies dan voor de Stoov ‘Big Hug’ (foto links) of ‘Woolly’. Deze elektrische dekens zijn net zo fijn als hun namen doen vermoeden. Je rolt ze gewoon uit over je stoel of bank.

Urenlang warm

De producten van Stoov zijn voorzien van een infrarood warmte-element en hebben drie warmtestanden. Via het label op de voorkant kun je eenvoudig de gewenste stand kiezen. Doordat je lichaam direct contact maakt met het kussen gaat er geen energie verloren en blijf jij urenlang warm. De kussens kun je makkelijk meenemen, want ze zijn draadloos. Opladen kan met de meegeleverde smartconnector. Blauwbekken op een plastic stoeltje in een stadion of op een viskrukje hoeft dus echt niet meer. En die kille nazomeravonden op de camping? Geen enkel probleem.

Duurzaam en energiebewust

Het Nederlandse Stoov denkt ook aan het klimaat. Het bedrijf produceert namelijk met gerecyclede en recyclebare materialen. Een mooi gebaar. Enthousiast geworden? Dan kun je bijvoorbeeld via onderstaande button de Stoov ‘Original’ kopen. Warmte verzekerd.

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS