Nomad Bronco slaapzak

Nomad Bronco: slaapzak om te kamperen of logeren

Accessoires

De meeste mensen doen jarenlang met een slaapzak. Daarom loont het de moeite een slaapzak aan te schaffen die daadwerkelijk jaren mee kan. De Nomad Bronco bijvoorbeeld: een allround slaapzak die je zowel op de camping als tijdens een logeerpartijtje kunt gebruiken.
De buitenkant van de Nomad Bronco is gemaakt van waterafstotend 50D polyester. De binnenkant is juist van 100% katoen. Deze drieseizoenenslaapzak is geschikt voor temperaturen tot 4 °C (voor mannen) en 8 °C (voor vrouwen). Ga je winterkamperen in een tentje? Dan kan je beter een andere slaapzak (ook te vinden via de button onderaan dit artikel) zoeken. Maar ben je een echte mooi weer-kampeerder? Dan zit je met deze slaapzak helemaal goed. Heb je het ’s nachts warm? Zet dan de tweerichtingsritsen open om de warmte kwijt te raken.
Nomad Bronco slaapzak

Extra gezelligheid

Over warmte gesproken… Slaap je met z’n tweetjes naast elkaar en wil je wat extra gezelligheid? Kampeerders die beiden een Nomad Bronco-slaapzak hebben, kunnen de slaapzakken simpel aan elkaar ritsen. Zo ontstaat één grote slaapzak. De slaapzak is trouwens voorzien van stevige YKK-ritsen.
Deze Nomad Bronco is uitgevoerd in dark denim /stripe, maar hij is ook in andere kleuren te koop. De afmeting is 205 x 80 centimeter. Voor mensen langer dan 1,90 meter raadt Nomad de Bronco XL aan. Deze is 220 centimeter lang.
In de gewone uitvoering koop je hem voor 62,99 euro via onderstaande button.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant