Camperdriving Experience

NKC Camperdriving Experience

Nieuws

De Camperdriving Experience is een leerzame introductie in rijvaardigheid. Want een camper is toch net wat groter, zwaarder en onoverzichtelijker dan een personenauto.

Geen stress, meer zelfvertrouwen

Natuurlijk, je kunt er zo instappen en mee wegrijden. De camper doet hetzelfde als de personenauto. Maar toch is de NKC Camperdriving Experience handig, bijvoorbeeld voor wie toch af te toe twijfelt of al jaren alleen maar op de bijrijdersstoel heeft gezeten. Of voor diegene nog iets wil bijleren.

Camperdriving Experience

Op het afgesloten terrein van Prodrive in Lelystad ga je op een veilige manier oefenen. Zo komt het op- en afrijden van een gladde helling voorbij. Voor- en achteruit manoeuvreren. En als afsluiting de weegbrug: weet wat je weegt. Verder krijg je tips over de belading van een camper. Tussendoor zijn er een aantal interessante presentaties over zaken als de banden.

Neem vooral je bijrijder mee

De NKC Camperdriving Experience kun je als tweetal doen. Neem dus vooral je bijrijder mee. De vervolgtraining is de NKC Camperrijvaardigheidstraining. Die is voor slechts één persoon. Slaag je voor deze training, dan ontvang je een certificaat en krijg je vijf jaar lang 10 procent extra premiekorting op de basisdekking (WA/Beperkt Casco/Uitgebreid Casco) van de NKC Camperverzekering.

Maart en april 2020

Er is veel belangstelling voor de Camperdriving Experience. Zoveel zelfs dat de editie van oktober al is volgeboekt. De volgende edities vinden plaats op 27 maart en 25 april 2020. Boeken is mogelijk vanaf 19 november via de website van de NKC.

bron NKC foto
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant