ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nissan NV retro-stijl camper in Spanje
Nissan NV retro-stijl camper in Spanje
Campers

Nissan NV retro-stijl camper in Spanje

  1. 7 juli 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

Neem een busje met twee kleuren (want lekker retro) en plak er een hefdak op. Succes verzekerd. Nieuw in dit genre zijn de Nissan NV300 en de elektrische e-NV200. In mei waren beide modellen te zien op de Spaanse Madrid Auto show.

Retro is in

Het lijkt wel een nostalgische golf. Het ene na het andere merk komt met een retro-versie. Zagen we de twee kleuren eerst bij de VW California als knipoog naar het verleden, al snel volgden er meer. Recent nog een Westfalia in het rood-wit compleet met dito interieur. Ook Eriba zag het wel zitten voor zijn caravans. En nu komen daar twee hele coole Nissans bij. Alleen moet je er voorlopig nog wel voor naar Spanje als je er een wilt kopen.

Nissan nv retro binnen

Er is weinig informatie beschikbaar, maar gelukkig hebben we de foto’s. De Nissans zien er hip uit, hebben een fietsrek achterop, en zijn voorzien van een luifel en een hefdak. Binnen hebben ze een klein keukentje, compleet met koelkast en een tafel. Verwarming zit er ook in. Slapen kun je boven in het hefdak of, na het ombouwen van de bank, beneden.

Nissan nv retro

Alleen in Spanje

De elektrische versie, de e-NV200 heeft een 40 kWh accu aan boord. Met een volle accu komt hij 200 kilometer verder. Dan moet hij weer aan de stroom. De NV300 heeft een 1,6 liter turbo-diesel. Beide modellen zijn vanaf nu via de Spaanse Nissandealers te bestellen. Met een beetje geluk worden ze later ook buiten Spanje verkocht.

Nissan nv bed

www.nissan.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS