Zes tips voor kerstsfeer tijdens het winterkamperen

Luc Schaepkens

Breng je de kerst door in de camper of caravan? Dan wil je wel in kerstsfeer winterkamperen. Dat lukt zeker met deze zes leuke tips.

Kerstsfeer rond de caravan of camper

  • Deze slinger van warm led-licht is 10 meter lang. Hij werkt op 12 volt en is ook buiten te gebruiken. De slinger is ultradun, weegt weinig en doet het prima aan bijvoorbeeld een luifel of in de voortent. Kijk voor de zekerheid in de advertentie naar de stekker, want een adapter is niet inbegrepen. Hij kost 39,95 euro. Bekijk hem hier.
  • Deze verlichte kerstster op 220 volt is uitermate geschikt om voor het caravan- of camperraam te hangen. Het is dus niet de engel, die ook op de doos staat afgebeeld. Er zitten twaalf led-lampjes in. Alleen geschikt om binnen te gebruiken. Het snoer is 5 meter lang. Prijs: 18,95 euro. Hier te zien.
  • Een kerstkrans met lampjes voor aan de camper- of caravandeur. Deze groene dennekrans telt tien led-lampjes en is 35 centimeter lang. Hij is zowel buiten als binnen te gebruiken. De krans is voorzien van een 6 uurs-timer en werkt op drie AAA-batterijen. Deze zijn niet bijgesloten. Hij kost 18,24 euro. Bekijk de krans hier.

Nog meer sfeer

  • Laat de kerstman tegen je camper of caravan omhoog klimmen. Compleet met verlichte touwladder. Hij kan binnen en buiten worden gebruikt. In de touwladder zitten 48 led-lampjes. De kerstman is 60 centimter hoog. Hij kost 34 euro en is hier te zien.
  • Kunstkerstboompje van zo’n 45 centimeter hoog. Het boompje is voorzien van tien zuinige led-lampjes en staat in een jutezak. Zachte naalden en twee jaar garantie op het geheel. Voor 26,95 euro heb je een gezellig boompje staan. Hij is hier te bewonderen.
  • Honderd plastic kerstballen. Om op te hangen of neer te leggen ter decoratie. Ze zijn er in verschillende kleuren en zitten verpakt in een doorzichtige doos. En wat heel fijn is: ze zijn onbreekbaar. De kerstballen hebben drie verschillende formaten. Ze zijn voorzien van een hanger en ook geschikt voor buiten. Voor 19 euro koop je een doos vol kerstsfeer. Bekijk ze hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur