Liveshow Caravan Salon
De Liveshows gaan weer beginnen!

Yes, ze zijn er weer: de Campingtrend Liveshows!

Marije Onderwaater

De zomer begint en dus is het weer tijd voor de Campingtrend Liveshows! Vanaf dinsdag 20 juni zitten Jos en DW elke week om 19.30 uur klaar om jou het laatste kampeernieuws te vertellen.

De Campingtrend Liveshows zijn inmiddels traditie: Jos en DW zitten voor de camper en laten je in verschillende video’s kampeermiddelen, accessoires, bestemmingen en nog veel meer zien!

Eerste Liveshow: dinsdag 20 juni

Zeg al je afspraken voor dinsdagavond af en zorg dat je bent gesetteld, want om 19.30 uur sharp gaat de allereerste Campingtrend Liveshow van dit seizoen van start. Deze komt vanaf camping De Holterberg in Holten. Hier vertellen de mannen je meer over een nieuwe caravan uit de Dethleffs Camper-serie. Een flinke portie stoerheid komt van Sunlight, die een avontuurlijke 4×4-buscamper heeft. En wil je een écht grote voortent zien? Dan mag je de Liveshow ook niet missen. Omdat kamperen geen kamperen is zonder lekker eten en drinken, gaan Jos en DW ook aan de slag met campingrecepten.

Campingtrend Liveshows 2023
Campingtrend Liveshows 2023

Tweede Liveshow: 27 juni

Ongeveer dezelfde ingrediënten kan je verwachten in de tweede Campingtrend Liveshow, die te zien is op dinsdag 27 juni. Hierin vertellen de mannen je alles over een toffe daktent, een hele leuke camper én een fijne luifel.

Campingtrend Liveshows 2023
Campingtrend Liveshows 2023

Campingtrend Liveshows bekijken

Wil jij de Campingtrend Liveshows bekijken? Dat kan op YouTube, via onderstaande button. Ook op onze Facebook-pagina kun je live meekijken. En heb je de show op dinsdag gemist? Dan kijk je hem toch gewoon even terug?

Wij hebben véél zin in deze serie! Jij ook, hopen we!

Kan je écht niet wachten tot dinsdag? Kijk dan alvast een Liveshow van vorig jaar terug, bijvoorbeeld deze waarin Jos en DW fietshelmen testen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…