vuur winterkamperen

Ervaar de magie van winterkamperen

Martine van Kuler

Ben je bang voor kou, regen en sneeuw? Skip dit artikel dan maar! Ben jij daarentegen een avonturier die wel van een uitdaging houdt, dan moet je toch echt even verder lezen. In de koude maanden verandert charme camping Hartje Groen, namelijk in Hartje Winter: een plek waar je de magie van winterkamperen kunt ervaren.

Stel je eens voor: een heerlijke wandeling door de bossen, daarna opwarmen bij een knisperend vuurtje en ‘s avonds na een stevige maaltijd tegen elkaar kruipen onder de wol. Even ontsnappen aan de alledaagse hectiek, terug naar de basis en verbonden zijn met elkaar én de natuur. Als dit je wat lijkt, dan moet je eigenlijk eens gaan winterkamperen. Kamperen in een winters bos is een namelijk een magische, onvergetelijke gebeurtenis. Je kunt het onder meer ervaren op charme camping Hartje Groen, die in de koude maanden wordt omgetoverd tot Hartje Winter.

winterkamperen
winterkamperen

Kamperen in Hartje Winter

Winterkamperen kun je in je eigen kampeermiddel doen, maar op Hartje Groen – of Hartje Winter – kun je ook overnachten in een compleet ingerichte Bell tent mét houtkachel of een knusse Tiny House.

Ook aan de inwendige mens is gedacht op deze camping in Schaijk. In de warme huiskamer kun je je eigen potje koken, en als je écht helemaal back to basic wilt, kan dit ook buiten op open vuur. Bij de receptie kun je recepten en ingrediënten ophalen voor een echte oermaaltijd.

Wil meer weten over winterkamperen, lees dan dit artikel eens. En ben je benieuwd naar charme camping Hartje Groen (Hartje Winter). Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!