Caravan Salon in Düsseldorf

WINNEN: vrijkaarten voor de Caravan Salon 2023 in Düsseldorf

Martine van Kuler

De zomervakantie is nog in volle gang, maar misschien denk je stiekem alweer aan een volgende kampeertrip, een nieuwe camper of een andere caravan. Dat treft, want over een kleine maand begint in Düsseldorf de Caravan Salon 2023. Campingtrend mag een aantal vrijkaarten voor deze grote kampeerbeurs weggeven.

Vorig jaar was de Caravan Salon een ongekend succes. Na een misgelopen editie door corona en een uitgeklede beurs in 2021, barstte de Messe in 2022 uit zijn voegen. In totaal bezochten 235.000 kampeerliefhebbers uit 72 landen de Caravan Salon. Daarmee gaat de 2022-editie de boeken in als de grootste ooit. En als we het programma van dit jaar bekijken, kunnen we alleen maar concluderen dat Europa’s grootste kampeerbeurs ook dit jaar een bezoek waard is.

Caravan Salon 2023

De Caravan Salon 2023 vindt plaats van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september. Nu wil je natuurlijk weten wat je in dan in de Messe in Düsseldorf te wachten staat.

In totaal staan er zestien hallen helemaal in het teken van kamperen. De beurs is onderverdeeld in drie segmenten: Technology & Components, Outdoor & Equipment en Travel & Nature. Ook is er dit jaar weer een hal gereserveerd voor de StarterWelt. Bezoekers die net beginnen met kamperen, kunnen hier in alle rust vragen stellen over bijvoorbeeld de aanschaf van een caravan of camper. Ook zijn er gedurende de dag presentaties waarbij eveneens ruimte is voor vragen.

Caravan Salon
Caravan Salon

Win tickets voor de Caravan Salon 2023

De toegangskaarten voor de Caravan Salon zijn online via onderstaande button te bestellen. Afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je de beurs bezoekt betaal je tussen de 14 en 19 euro. Voor kinderen is er een gereduceerd tarief.

Als je geluk hebt kun je de beurs helemaal gratis bezoeken. Campingtrend mag namelijk een aantal vrijkaarten weggeven. Ga naar onze Facebook-pagina en vertel ons met wie jij naar de beurs wilt en waarom. En heb je je nog niet ingeschreven voor ons online magazine? Doe dat dan ook even. Zo ben je in ieder geval verzekerd van je maandelijkse portie kampeerinspiratie.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!