We zijn er Bijna! komt terug: vooruitblik op seizoen 2021

We zijn er Bijna! komt terug: vooruitblik op seizoen 2021

Als kampeerders érgens eensgezind over zijn, is het over het feit dat een zomer niet compleet is zonder We zijn er Bijna!, de televisiehit waarin Omroep MAX een groep kampeerders volgt. Volgende week zondag lees je op Campingtrend een interview met presentatrice Martine van Os. In dit artikel blikken we alvast vooruit op het nieuwe seizoen: We zijn er Bijna! 2021.

Gemist

Eerst even dit: wij hebben We zijn er Bijna! vorig jaar enorm gemist. Toegegeven, zelf zijn we uiteindelijk wel op vakantie gegaan (Martine naar camping Ons Buiten in Zeeland en Marije naar camping Le Pharecamping Sandaya Côte de Nacre en camping Le P’tit Bois in Frankrijk), maar toch was het uitblijven van deze Omroep MAX-favoriet een gemis. Zeker voor de mensen die in de coronazomer van 2020 thuisbleven. Want zittend voor de televisie reis je toch een beetje mee met de groep kampeerders. En we zijn dus niet de enigen die er zo van genieten. “Mensen vroegen ons wanneer het programma terugkwam omdat ze het zo misten”, vertelt Martine van Os in het interview dat je volgend weekend op Campingtrend.nl leest.

Ontdekkingstocht in Nederland

Wie herinnert zich nog het warme Italiaanse zuiden, de spannende Balkan-landen of het bij vlagen druilerige Ierland? Allemaal mooie buitenlandse bestemmingen. Dat zat er dit jaar – uiteraard nog steeds vanwege corona – niet in. Daarom vindt de kampeerreis dit jaar plaats in… Nederland! Want ook in ons land valt genoeg te ontdekken. “Iedereen was blij verrast door Nederland”, aldus Martine, die zoals altijd met de groep meereist.

De 36 kampeerders starten hun tocht dit jaar in Groningen. Van daar uit trekken ze zigzaggend door Nederland, om uiteindelijk in het zuiden te eindigen. Onderweg overnachten ze op Nederlandse campings. “Uiteindelijk is het toch weer een groep met campers en caravans en zodra die ergens neerstrijkt is het We zijn er Bijna!“, zegt Martine van Os daarover. Wegdromen bij mensen die op de camping relaxen; daar kijken wij in ieder geval al naar uit!

Martine van Os met deelnemers Hans en Hetty. (foto: Omroep MAX)
Martine van Os met deelnemers Hans en Hetty. (foto: Omroep MAX)

We zijn er Bijna! 2021: eerste aflevering

In de eerste aflevering van We zijn er Bijna! 2021 maken we kennis met de deelnemers én met reisleiders Jan en Lotty. We zien hoe de groep luncht op een dakterras in Groningen en via Lauwersoog uiteindelijk in Workum terechtkomt. Een wandeling in natuurpark Lauwersmeer staat ook op het programma. Daar raakt Martine in gesprek met Hans en Hetty (zie foto hierboven), die in Zeeland wonen.

We zijn er Bijna! 2021 start dinsdag 10 augustus om 20.30 uur op NPO 1.

Volgende week vertelt Martine van Os op Campingtrend over het nieuwe seizoen én onthult ze wat haar eigen vakantieplannen zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

No image found

We zijn er Bijna! komt terug: vooruitblik op seizoen 2021

Array