Campingtrend VrijMiBo DW

VrijMiBo met… DW

Dick William Harinck

Bitterballen, bier, wijn en sterke verhalen: meer heb je niet nodig voor een vrijdagmiddagborrel. Iedere vrijdag rond de klok van vijf blikken we in de Campingtrend VrijMiBo terug op de afgelopen week. Deze keer is het de beurt aan DW, die zich afgelopen week als een kind in een snoepwinkel voelde.

Campers, caravans, voortenten, tenten, handige accessoires: als jullie deze column lezen, zit onze productieweek voor de Campingtrend Liveshows er alweer op. Van maandag tot vrijdag was het knallen, ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds. Nieuwe spullen en gezamenlijk optrekken met bevlogen kampeer-ondernemers. Daar krijg je energie van!

Filmen voor de liveshows

Een gekkenhuis was ’t maar dat hebben we zelf over ons afgeroepen natuurlijk. Jos was er vrijdag al en ik kwam zondag aan, aan het eind van de middag. En vanaf maandag hebben we eigenlijk geen tijd gehad om even op onze kont te zitten. De hele week hebben we filmpjes gemaakt die we later tijdens onze liveshows kunnen uitzenden. Prachtige spullen, het nieuwste van het nieuwste en dan zie je elke keer weer opnieuw dat er volop wordt geïnnoveerd in de kampeerbranche. Van een speciale tent voor buscampers – handig als je ergens wat langer verblijft -, tot nieuwe voortenten met slimme details die kamperen net even handiger of comfortabeler maken.

Isabella voortent
Aan de camper van DW prijkt sinds deze week een nieuwe voortent van Isabella.
Isabella voortent
Aan de camper van DW prijkt sinds deze week een nieuwe voortent van Isabella.

Fan van Isabella

Superleuk natuurlijk, en die spullen worden elke keer afgeleverd door bevlogen fabrikanten en producenten die alles over hun producten kunnen vertellen – mensen die we overigens meestal al járen kennen, dus dat is ook weer leuk om even bij te kletsen. En voor ik het eigenlijk zelf in de gaten had, hing er een spiksplinternieuwe voortent aan mijn camper, voor een Liveshow-filmpje. Van Isabella, waar ik tóch al fan van ben. Gewoon omdat die zo slim en doordacht zijn. En dan moet ik echt mijn best doen om geen nieuwe voortent te willen, haha! Want ik ben snel enthousiast over mooie dingen, ook als ik ze zelf eigenlijk niet nodig heb.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ik heb er nu een Kookkist bij, van het Nederlandse merk Dare to Be Different. Tuurlijk: ik heb ALLE kookspullen die ik nodig hebben in de camper liggen, echt álles. Maar voor mijn vlogkanaal  ga ik meer kookvideo’s maken. Op de BBQ maar met wat geluk waarschijnlijk ook op mijn stoere Big Green Egg – de op een na kleinste, hoor, want anders is dat veel te zwaar. En dan is een kookkist wel leuk. Of eigenlijk vooral een stoer gezicht en daar val ik dan ook weer voor. Met andere woorden: die kookkist ga je sowieso terugzien tijdens de Campingtrend Liveshows én tijdens mijn kookavonturen op DWvlogt.

Enne, over koken gesproken: Jos en ik zitten nú nog op camping De Holterberg, in Holten. Dus nu eerst de ‘vrijmibo’: onze vrijdagmiddagborrel. Na een week knallen ben ik eigenlijk wel aan een portie bitterballen toe. Ik zal Jos zo ‘ns vragen of-ie de airfryer nog in de campergarage heeft staan…

Fijn weekend!
DW

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

DW

Dick William Harinck

Medepresentator Liveshow