Vouwwagen huren? Hier kan je terecht!

Marije Onderwaater

Het is nooit te vroeg om over de volgende vakantie te dromen. Wil je met een vouwwagen op pad, maar heb je er zelf geen? Huur er dan eens eentje. Zo kan je kijken of het wat voor je is en eventueel verschillende merken uitproberen. Dit zijn enkele bedrijven en merken in Nederland waar je een vouwwagen kunt huren.

Vouwwagen huren bij Camptoo

Op deelplatform Camptoo verhuren particulieren hun camper, caravan of hun vouwwagen. In het aanbod vinden we vouwwagens van allerlei merken. De prijzen zijn afhankelijk van het merk en lopen behoorlijk uiteen. Zo zien we een vierpersoons Holtkamper Kyte (vanaf 75 euro per nacht), een Campwerk Economy (vanaf 55 euro per nacht), een Cabanon Monaco Deluxe (vanaf 19 euro per nacht), een Campooz Lazy Jack (vanaf 69 euro per nacht) en een Scout Routier Luxe (vanaf 11 euro per nacht). De verhuurders wonen verspreid over het hele land, als je een vouwwagen wilt huren is het dus handig om er eentje in de buurt te zoeken.
Voor meer informatie: www.camptoo.nl.

Vouwwagen huren bij Ridderbeks

Ridderbeks uit het Limburgse Echt heeft enkele vouwwagens in de verhuur: de Trigano Galleon GL en de Trigano Odyssee GL, de Raclet Safari GL en de Cabanon Malawi 2.0 De Luxe. Afhankelijk van het merk betaal je in het middenseizoen tussen de 50 en 60 euro per nacht, en in het hoogseizoen tussen de 55 en 70 euro per nacht.
Voor meer informatie: www.ridderbeks.com.

Bij Ridderbeks huur je onder meer een Cabanon Mercury.
Bij Ridderbeks huur je onder meer een Cabanon Mercury.

Ingerichte Camp-let huren bij Bravo Vouwwagenwereld

Wil je een vouwwagen huren, maar heb je geen zin om hem zelf aan te koppelen en op te zetten? Kies dan voor gemak en huur een ingerichte Camp-let bij Bravo Vouwwagenwereld. Het bedrijf had dit jaar twee Camp-lets staan op camping Anna’s Hoeve in Ommen (zie ook de hoofdfoto van dit artikel). De huurprijs voor zeven nachten is 690 euro.
Voor meer informatie: www.bravovouwwagenwereld.nl.

Vouwwagen huren bij Tent Trailer Center

Om een Trigano Odyssee GL of een Combi-Camp Country vouwwagen te huren, ben je bij Tent Trailer Center aan het juiste adres. Voor de Trigano betaal je 395 euro per week en de Combi-Camp kost 550 euro per week. Dit zijn trouwens de prijzen van 2021. Voor extra accessoires als een luifel of een grondzeil, dan komen er nog wat kosten bij. En wil je de revolutionaire TakeOff een keer uitproberen? Dat kan vanaf 300 euro voor een weekend.
Voor meer informatie: www.tenttrailercenter.nl.

Vouwwagen huren bij Smitveld

Smitveld Vouwwagen verhuurt twee van de eigen modellen: de Violist en de Ruebist. De Violist tenttrailer is te huur vanaf 695 euro per week, zowel binnen als buiten het hoogseizoen. De kleinere Ruebist heeft een vanaf-huurprijs van 499 euro per week.
Voor meer informatie: www.smitveld-vouwwagens.nl.

Smitveld verhuurt de Violist en de Ruebist.
Smitveld verhuurt de Violist en de Ruebist.

Vouwwagen huren bij Campooz

Campooz verwijst voor het huren van de Lazy Jack en Fat Freddy naar verschillende Campooz-dealers in het land. En er is er zelfs eentje in Zweden te vinden! Vouwwagencentrum Noordbergum verhuurt bijvoorbeeld een vierpersoons Lazy Jack, die kost in het voor- en naseizoen 325 euro per week en in het hoogseizoen 425 euro per week.
Voor meer informatie: www.campooztenttrailers.nl.

Vouwwagen huren bij Van der Slik Caravan Centrum

Wil je wel eens ontdekken hoe het is om met een Alpen Kreuzer of een Cabanon onderweg te zijn? Dan kan je terecht bij Van der Slik Caravan Centrum in Zoetermeer. Je kunt hier een Alpenkreuzer Duet of Parade huren, maar ook een Cabanon Malawi, Monaco of Mercury. Verhuurprijzen bij dit bedrijf beginnen vanaf 400 euro per week.
Voor meer informatie: www.vanderslik-caravans.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…