TakeOff vouwcaravan is genomineerd voor European Innovation Award

Luc Schaepkens

TakeOff – het nieuwe Easy Caravanning kampeerconcept – begint 2021 meer dan goed. In maar liefst drie categorieën dingt de TakeOff vouwcaravan mee naar de European Innovation Award 2021.

Trots na nominatie TakeOff vouwcaravan

Mooi nieuws voor de kleine start-up fabrikant Easy Caravanning. Hun nieuwe kampeerconcept – de vouwcaravan TakeOff – is namelijk genomineerd voor de European Innovation Award 2021 voor de caravanindustrie. En dat in maar liefst drie categorieën:

  • Bloggers favorite
  • Overall concept touring caravans
  • Innovative start-up

Easy Caravanning is blij met het nieuws. “Het is geweldig dat we met de TakeOff in bovengenoemde categorieën tussen gevestigde merken als o.a. Tabbert, Alko en Weinsberg staan. We zien deze nominatie als een extra stimulans om ons Europese distributienetwerk dit jaar verder uit te breiden en in de toekomst met nieuwe productinnovaties te komen”, aldus Maarten de Roos, mede-eigenaar en oprichter van Easy Caravanning.

'Lock down - open up'-actie

Bij TakeOff loopt momenteel de speciale ‘lock-down – open-up’-actie. Claim snel – het kan tot en met 19 januari – geheel vrijblijvend een voucher ter waarde van 643,70 euro. Daarmee krijg je bij aanschaf van een nieuwe TakeOff vouwcaravan vier comfortabele campingfauteuils en een uitgebreide led-verlichtingsset cadeau. Deze spullen zijn van de kwaliteitsmerken Dukdalf en Barebones. Meer weten over deze actie en de voorwaarden? Kijk dan op de website van Easy Caravanning: www.easycaravanning.com/nieuws/lock-down-open-up-actieweken

De TakeOff vouwcaravan is verkrijgbaar vanaf 13.895 euro. De verschillende uitvoeringen, opties en accessoires zijn ook op de website te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur