Polaris Outdoor

Voortent nodig? Polaris Outdoor heeft nieuwe producten én een leuke actie

Martine van Kuler

Neem je een hele voortent mee of heb je genoeg aan een luifel? Met de nieuwe Orion 250 van Polaris Outdoor hoef je niet te kiezen, want dit is een voortent en luifel ineen. Schaf je voor 22 juni a.s. een voortent van Polaris Outdoor aan, dan profiteer je bovendien van een leuke actie.

“Van welk merk is jouw voortent?” Sinds er voor mijn caravan een voortent en luifel van Polaris Outdoor staan, is deze vraag me al verschillende keren gesteld. Ik begrijp het, want met zijn strakke lijnen en stoere uiterlijk is mijn voortent een eyecatcher op de camping. Ik heb de Nova 300 voortent en een losse luifel, de Nova 240. Voor wie geen aparte luifel wil, heeft Polaris sinds dit jaar de Orion 250. Deze biedt het gemak en de vrijheid van een luifel, gecombineerd met de voordelen en het knusse van een voortent.

Polaris Outdoor Orion 250

“Het was altijd al een wens om een handige reisvoortent te maken”, vertelt Polaris-eigenaaer Erwin Rozendal. “De Orion 250 is een tent waarvan je een luifel kunt maken of een luifel waarvan je een tent kunt maken. Je hebt geen gedoe met losse wanden die je met een extra stok ergens aanhangt. Het is een volwaardige voortent, waar je eenvoudig de gehele voorwand uit haalt. En als je nog een stapje verder wilt gaan, dan kunnen de zijwanden er ook nog uit.” Qua uiterlijk is de Orion 250 echt Polaris Outdoor: mooie strakke lijnen en voorzien van Mehler Airtex 240 dakstof en kwaliteitsritsen van YKK.

Erwin: “Het verschil tussen de Nova-serie en de Orion 250 is het gebruik. De Orion 250 is een zeer veelzijdige reistent. Kies je voor de Orion 250, dan past onze Nova 240 luifel ook aan dit model, dus kun je hem ook als drieseizoenentent gebruiken.”

Polaris Outdoor Luifel
Nog steeds heel blij met deze voortent en luifel van Polaris Outdoor.
Polaris Outdoor Luifel
Nog steeds heel blij met deze voortent en luifel van Polaris Outdoor.

Stella Nova schuurtent

De Orion 250 is niet het enige nieuwe product van het oer-Nederlandse Polaris Outdoor. Sinds kort is er ook de Stella Nova schuurtent. “Wij kregen van mensen met seizoensplaatsen regelmatig de vraag of we ook een schuur- of opbergtent konden leveren. Nu was dat altijd een stille wens, maar natuurlijk moest deze dan wel aan de Polaris Outdoor-voorwaarden voldoen. Vandaar dat wij het ontwerp extra groot en hoog hebben gemaakt. Door de hoogte van de Stella Nova schuurtent kun je er prima in staan en makkelijk je spullen opbergen. De tent heeft een degelijk stalen frame, is gemaakt van stevig pvc en heeft een vast kuipzeil, zodat water en ongedierte niet binnen kunnen komen. De deur is voorzien van sterke ritsen en de tent heeft voldoende ventilatiemogelijkheden.”

Erwin Rozendal_Polaris
Je zou het niet zeggen, maar Erwin van Polaris Outdoor wordt 50! Reden voor een feestje én een leuke actie.
Erwin Rozendal_Polaris
Je zou het niet zeggen, maar Erwin van Polaris Outdoor wordt 50! Reden voor een feestje én een leuke actie.

Online of in de winkel

Een groot deel van de verkoop van Polaris Outdoor-producten gebeurt online. Klanten die zich liever live willen laten adviseren, kunnen terecht bij een van de verkooppunten. “Ons oorspronkelijke idee is altijd geweest om onze onlineverkoop te combineren met verkooppunten verspreid door het land. Dit idee begint nu echt te werken. Wij hebben een mooi aantal goede verkooppunten, waar medewerkers met passie en enthousiasme ons merk vertegenwoordigen”, vertelt Erwin trots.

ACTIE: Stella Nova schuurtent gratis of met korting

Ben je net als ik gecharmeerd van de voortenten van Polaris Outdoor en wil jij er deze zomer nog van genieten? Of kun je wel een schuurtent gebruiken? Wacht dan niet te lang, want je kunt nú van een leuke actie profiteren! Erwin: “Ik vind altijd dat je een feestje moet vieren als dat kan. Nou, ik word binnenkort 50 jaar jong en daarom hebben we een leuke actie verzonnen. Bij aankoop van een Orion 250, een Nova 250 of Nova 300 voortent krijgen de eerste vijftig klanten er gratis een Stella Nova schuurtent bij. Natuurlijk vergeten wij onze bestaande klanten niet, want zij krijgen maar liefst 50% korting op een Stella Nova schuurtent. Deze actie geldt tot en met mijn verjaardag op 22 juni 2023.”

Wil je Erwins feestje meevieren? Kijk dan snel naar deze feestelijke actie. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de producten van Polaris Outdoor.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!