Isabella Venture Air Dove

Isabella breidt assortiment voortenten uit

Martine van Kuler

Isabella heeft een goed jaar achter de rug. De voortenten en kampeeraccessoires van de Deense fabrikant blijven onverminderd populair. Om dat zo te houden komt Isabella in 2024 met een aantal nieuwe producten, waaronder een in hoogte verstelbare voortent.

Isabella Venture Air Dove – Opblaasbaar en in hoogte verstelbaar

Een voortent die in hoogte verstelbaar is zie je niet vaak. De Venture Air Dove (foto boven dit artikel) is dan ook uniek. Dankzij de innovatieve constructie past de voortent op voertuigen met een railhoogte tussen de 245 en 270 centimeter. Dat maakt hem geschikt voor zowel caravans als kampeerbussen.

De Venture Air Dove is opblaasbaar en staat in een mum van tijd. Hij is 260 centimeter diep en verkrijgbaar in de breedtematen 350 en 400 centimeter. Standaard krijg je er een afritsbare petluifel bij, maar je kunt natuurlijk ook een grotere luifel aanschaffen.

Isabella Nordic – Kamperen in alle seizoenen

Zoals de naam al doet vermoeden trotseert de Isabella Nordic ook winterse omstandigheden. Of je er nu in de hete zomer, de natte herfst of koude winter in doorbrengt, met deze voortent maak je je het zo aangenaam mogelijk. De Nordic is voorzien van het Isabella Megaframe en een pvc-dak dat bestand is tegen zowel storm en regen als sterke zonnestralen. De wanden zijn gemaakt van het stevige Isacryl dat adement en kleurecht is.

De voordeuren van de voortent zijn extra breed. Dit maakt hem geschikt voor kampeerders die gebruik maken van een rolstoel of kinderwagen. De Nordic is leverbaar in de dieptematen 240 en 300 centimeter.

Isabella Nordic
Isabella Nordic.
Isabella Nordic
Isabella Nordic.
Isabella Villa
Isabella Villa.
Isabella Villa
Isabella Villa.

Isabella Villa - Vrijstaande voortent

Heb je een vaste standplaats, maar zie je steeds weer op tegen het opbouwen en afbreken van je voortent? Met de Isabella Villa hoeft dit. Deze voortent is namelijk zo stevig en weersbestendig dat je hem het hele jaar door kunt laten. Ga je er tussendoor nog even met de caravan tussenuit? Als je achterwand erbij neemt kan de voortent ook zonder caravan blijven staan. Met recht de geneugten van een villa dus.

Deze voortent was al verkrijgbaar met een diepte van 300 centimeter en daar komt nu de keuze voor 370 centimeter bij. Met de configurator op de website kun je je ideale Villa samenstellen. Zo heb je keuze uit frontpanelen en zelfs uit een overdekt terras. Meer weten over deze voortent of de andere producten van Isabella? Kik dan op onderstaande button. En ben je benieuwd naar onze ervaring met de producten van de Deense fabrikant? Lees dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!