Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Voor in de agenda: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 in Utrecht

Marije Onderwaater

Voor velen zit de zomervakantie er alweer op. Een mooi moment om na te denken over een volgende kampeervakantie of een ander kampeermiddel. En waar kan je beter inspiratie opdoen dan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 in Utrecht, van 5 tot en met 9 oktober.

Het kampeerbeurzenseizoen breekt weer aan. Momenteel is de Caravan Salon Düsseldorf in volle gang. Als je Campingtrend volgt op Instagram en Facebook, heb je de afgelopen dagen al veel updates kunnen zien. En Jos is nog steeds op de Europa’s grootste kampeerbeurs aanwezig om het nieuws op te halen. Gisteren deelden we ook hier op de website al enkele primeurs én vertelden we wat er op de Messe in Düsseldorf allemaal te doen is. Ben je niet in de gelegenheid om naar Duitsland te gaan? Geen probleem! Vanaf 5 oktober kun je vijf dagen terecht op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

KCJ 2022
Gezelligheid op de KCJ 2022.
KCJ 2022
Gezelligheid op de KCJ 2022.

Heel veel kampeermiddelen

De hallen van de Jaarbeurs staan tijdens de KCJ helemaal in het teken van kamperen. Veel merken presenteren hun nieuwste kampeermiddelen aan het Nederlandse publiek. Voor ieder is er wat wils. Caravans en campers in alle soorten en maten, tenten, daktenten, vouwagens, stoere tenttrailers en nog veel meer. Ben je op zoek naar accessoires om je kampeeruitrusting compleet te maken? Wil je een (elektrische) fiets testen? Ook dan ben je in Utrecht aan het juiste adres. En natuurlijk onthult de ANWB de winnaars van de Caravan en Camper van het Jaar. Vorig jaar vielen de Hobby Beachy en de Rapido 854F in de prijzen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 kan je allerlei kampeermiddelen bekijken.
Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 kan je allerlei kampeermiddelen bekijken.

Workshops en presentaties

Net als andere jaren is het op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 vooral ook heel gezellig, met live muziek, fijne eettentjes én workshops en presentaties. In het Kampeertheater vinden presentaties plaats over onder meer: het kopen van een camper, vakantiefoto’s maken met je smartphone, pech onderweg voorkomen, en wat je moet weten als je voor het eerst gaat kamperen. En Campingtrends Jos vertelt alles over internet onderweg. Enkele van de workshops zijn: vuur maken en water zuiveren, houthakken en vogels spotten op vakantie. Het hele lijstje van presentaties en workshops vind je op de website.

Tent KCJ
Tent KCJ

Koop alvast een ticket

Een dagticket voor woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 oktober kost in de voorverkoop 13,50 euro. Voor zaterdag 8 en zondag 9 oktober betaal je 14,50 euro. Een ticket voor kinderen van 13 tot en met 17 jaar kost 7 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen de beurs gratis bezoeken. Leden van de ANWB, NKC, donateurs van de SVR en treinreizigers kunnen van korting profiteren. Kijk daarvoor even op de site van de KCJ. Klik op onderstaande button voor alle informatie over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…