Camperbeurs Hardenberg

Voor in de agenda: Camperbeurs Hardenberg in september

Marije Onderwaater

Droom je van een camper? Sta je op het punt om een camperreis te maken? Of wil je meer weten over het populaire vanlife? Bezoek dan de Camperbeurs Hardenberg van 22 tot en met 24 september.

Camperbeurs Hardenberg is een begrip in kampeerland en geldt als het grootste camperevenement van Nederland. Ook dit jaar verzamelen ruim honderd deelnemers zich weer in de Evenementenhal Hardenberg in Overijssel.

Alles over campers

Op Camperbeurs Hardenberg vind je alles wat met campers te maken heeft. Van aanbieders tot camperreizen, stands van de ANWB en NKC, tot lezingen in het campertheater. Ook voor accessoires, fietsen en informatie over bijvoorbeeld het wrappen van je camper kan je op de beurs terecht. Verspreid over zeven hallen zijn ruim honderd exposanten te vinden.

Campers Hardenberg
Campers Hardenberg

Vrijheid proeven op Vanlife Plein

Wil je wonen in een kampeerbus of er een lange reis mee maken? Je bent niet de enige! Vanlife is hartstikke populair. Daarom heeft Camperbeurs Hardenberg dit jaar voor het eerst een Vanlife Plein. Hier staan camperinbouwers als Ventje, VAN-Jorn en Campers.eu. Vanlifers zijn aanwezig om je alles over hun leven in een kampeerbusje te vertellen.

Amstervan
Amstervan

Camper Tour Hardenberg

Voor kersverse campereigenaren of camperaars die het gezellig vinden om met anderen op stap te gaan, is er dit jaar voor het eerst de Camper Tour Hardenberg. Die start op dinsdag 19 september in Rucphen en gaat via onder meer Nunspeet en Veendam naar Hardenberg. De tour staat onder begeleiding van Arie-Piet Noordegraaf van camperintro.nl, die onderweg tips en workshops geeft. De overnachtingsplaatsen zijn vooraf geregeld. Hier lees je meer over deze tour.

Camper Tour Hardenberg
Camper Tour Hardenberg

Tickets Camperbeurs Hardenberg

Het loont de moeite om online een ticket voor de beurs aan te schaffen. Bezoekers vanaf 13 jaar betalen 10 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost een ticket 5 euro. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen. Aan de deur zijn kaartjes 2,50 euro duurder.

Camperbeurs Hardenberg is op 22, 23 en 24 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…