Vijf nominaties ANWB/KCK Innovatie Award

Luc Schaepkens

Vijf Campings zijn genomineerd voor de ANWB/KCK-Innovatie Award 2012. Dit zijn Camping Anderegg in België, de Nederlandse campings De Lemeler Esch, De Paal en De Kuilart en camping Ca. Pasquali Village in Italië. De winnaar wordt op 11 januari bekend gemaakt op het ANWB Campinggala tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Massaal genomineerd

Het ANWB-magazine Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) reikt de prijs voor de vierde keer uit aan een camping die recent een opzienbarende innovatie heeft doorgevoerd. Campings kunnen zichzelf voor de prijs nomineren en dat is dit jaar weer massaal gebeurd. Campingspecialisten van de ANWB en uit de campingbranche hebben zich over de inzendingen gebogen. Zij letten erop hoe opzienbarend de innovatie in de Europese kampeerwereld is, of de kampeerder er echt iets aan heeft en of de innovatie eenvoudig toepasbaar is op de camping.

Zo is Camping Anderegg genomineerd voor een extra verwarmde droogruimte voor kleding en schoenen. Natuurcamping de Lemeler Esch plaatste 6 kunstobjecten om te zitten en te lezen. Camping De Paal investeerde in duurzame energie. Camping De Kuilart kocht 2 compacte huurauto’s om het eigenaren van een kampeerauto makkelijk te maken en camping Ca’ Pasquali Village bouwde een luxe, duurzaam sanitairgebouw.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur